Onsdag 28 oktober

Oj, så slarvig jag blivit med att uppdatera....

Träffen i Göteborg gick jättebra, tror alla blev nöjda. Är så roligt och givande att träffas. Sen är det klart lite blandade känslor hos de föräldrar som inte har sina barn kvar. Ett barn med samma diagnos som Love gick bort 3 månader gammal och förstår att det känns konstigt för dem att sen träffa Love som nu är 16 månader. Vad är det som gör att vissa barn orkar och vissa inte?

Vilken skillnad det är på barnen även om de har liknande diagnoser. Både Tindra och Linnea sover bra på nätterna och är mer nöjda på dagarna. Love var HELT klart mer högljudd än dem, stor skillnad!!! Har funderat mycket på vad det kan bero på, att Love skiljer sig så mycket. Vet jag läst om en flicka i USA som också var mycket missnöjd hela sitt första år men blev sen fram till hon gick bort en glad och nöjd liten tjej. Många gånger är det nog så att Love helt enkelt bara har sina ljud för sig men han kan ju låta mer eller mindre nöjd liksom.... Fast det är inte konstigt att han ibland har ont i sin kropp men tanke på hur lite dessa barn rör sig jämfört med ett friskt barn.

Men förstår nu att det många gånger är svårt som för försäkringskassan att ta beslut, man kan inte gå på att de har samma diagnos då de kan ha mycket skilda behov. Jag vet inte vad jag skulle göra utan assistenterna medan Tindras familj bara har hjälp när föräldrarna jobbar.

Tindra är SÅ duktig. Satt så fint själv och äter jättebra. Skrattar typ jämt! Linnea är också duktig och skrattar nästan jämt :). Kul att få se dem igen!!!

Annars sov Love ganska illa i Göteborg så tur att Anna var med. Sov på kvällarna och var vaken från 01.00 med en liten powernap vid 05.00 =)

Leon har lekt bra med sina kusiner men ibland får stackars Tyra inte vara med. Men med Tilde är det aldrig nåt bråk, så himla skönt att de leker fint i timmar. Märks att hon blivit stora tjejen!

I måndags ringde de från dagis att Leon ramlat så fick hämta honom och åka till tandläkaren. Mutade med en leksak på maxi efter så det gick hyfsat bra att titta i hans mun. Bara en blödning vid ena tanden så ska hålla uppsikt och komma tillbaka på måndag men blir nog inte värre än så. Väl på maxi kollar han länge och väl igenom leksakerna. Hittar en playmoborg som han vill ha för 500 kr.
-nja,,,Leon den är lite....hmmm...för stor... (underförstått: för dyr)
-men mamma, jag kan bäa den...

Det kan man ju bara inte motstå så nu är han stolt ägare av en fin borg!

Igår hade vi personalmöte för första gången. Gick bra tycker jag. Alla verkar nöjda med sitt arbete och det känns ju bra för oss.

På eftermiddagen fick Leon sprutan mot svininfluensan. Gör nog lite ont för han blev ledsen en stund.

Imorgon kommer specialpedagogen och en från syncentralen. Får se hur vi går vidare med synen.

Ha det fint alla!

Torsdag 22 oktober

Idag har Love fått sin spruta. Han blev jätteledsen, gjorde jätteont... Stackarn. Men gick över hyfsat snabbt och somnade gott när han kom hem. Fast han har haft lite ont, blev gnällig direkt när det gått 6 timmar sen sista alvedonen. Hoppas natten blir lugn.

Imorgon åker vi till Göteborg för trisomiträff, ska bli kul. Tilde längtar jättemycket efter Leon :). Han ritade en teckning till henne idag på dagis så vi får inte glömma den.

Ja du Malin, blir så impad av Tindra. Kunna dra kompisen i håret medvetet... Love är inte i närheten...

Natti

Onsdag 21 oktober

Har varit trött idag. Hade en trevlig kväll hos Fia igår med Nilla, Nina å Josse med. Mycket gammalt festa å hästa prat =). Alltid kul att träffa dem!

Idag skulle vi haft en intervju men hon som skulle komma blev sjuk, lite tråkigt. Hade varit skönt att ha vikariatet färdigt. Får se om hon kommer en annan dag.

Love har varit ganska gnällig idag med men tycker han är rejält svullen i munnen så är nog ett par tänder till på g. Trodde de skulle bli sneda men de ser så fina ut!!!

Vi gick ut en runda vid middag och då somnade han jättegott i vagnen. Annars har han varit missnöjd de sista gångerna vi gått ut.

Inatt sover han hos Kerstin så hoppas han inte krampar då Daniel jobbar natt så i så fall får vi springa här upp och ned mellan husen jag och Kerstin...:)

Imorgon bitti blir det resa till Karlshamn för Love ska vaccineras mot svininfluensan, hoppas det går bra!

Idag ville Leon att Mia skulle komma men blir nog nöjd för hon kommer till Love imorgon och är här hela kvällen.

Ha de!

Måndag 19 oktober

Idag var logopeden här och granskade lite när Love åt. Hon tyckte att han har hyfsad teknik så nu ska vi lägga lite mer krut på matningen så att han kanske på sikt kan äta lite mer vanlig mat. Hon skulle diskutera lite med dietisten om vad vi ska börja ge istället för nutramigen. Vet inte om det är så bra att ge ex välling för tror inte man kan ge det i knappen om det skulle behövas vid sjukdom.

Sen var jag och Daniel på HAB så jag pratade lite med kuratorn och det var så skönt att få höra att mina tankar är normala för någon i denna sitsen! Jag förklarade att jag känner att vår familj är så annorlunda och att vi liksom inte hör hemma någonstans. Ni är som i ett ingenmansland, sa kuratorn och jag tyckte det var en exakt beskrivning. Vissa mister sitt barn och vissa får ett handikappat barn, och ska acceptera och leva med det men vi hör liksom inte hemma någonstans. Hmmm, låter det luddigt???

Love sov nästan hela förmiddagen trots att han sovit hyfsat inatt. Var sen ganska gnällig så fick alvedon idag med. Har blivit mycket av det de sista dagarna tycker jag. Kan det bara vara tänderna som spökar?

Nu sover han och har gjort sen 17, så blir inte mycket Lovemys för mig idag.

Har suttit en bra stund med assistenternas schema nu men blev lite ojämnt fördelat kring jul så får se vad de säger om det...

Det märks tydligt att vi har mer hjälp nu så att jag kan umgås mer med Leon. Innan har det bara varit pappa vid nattning men ikväll föredrog han mig =)

Sen idag sa han faktiskt att -Jag saknar Mia och farmor. En Leonpik? ;)

Ha det fint!

Söndag 18 oktober

Idag har Love haft en halvbra dag. Krampade imorse men den släppte rätt snabbt. Har sen varit ganska trött på förmiddagen och ganska gnällig i eftermiddag. Vi var en runda hos Martin och Camilla för att fira Martin och fick där en kalasgod söndagsmiddag med helfin äppelpaj till. Hon är inte så dum på det här med mat den där Camilla ;). RIKTIGT gott!

Var gnällig i stort sett hela tiden på kalaset ändå fick han alvedon. Men blev nog rätt trött till slut och fick ingen riktig ro. Åt hemma sen men fortsatte gnälla och precis när Daniel lagt honom i lilla rummet kom halva målet upp, så rakt in i duschen. Lämnade honom sen hos Maria vid halv 7 och där somnade han i min famn så jag hoppas han sussar gott där nu.

Tror jag får ringa Anders imorgon angående kramperna. Om vi ska öka medicineringen ytterliggare. En kramp var dag känns inte okej för tycker han mår väldigt dåligt av dem. Tror han får ont i kroppen ibland av dem.

Imorgon kommer logopeden vid 9 och sen har jag och Daniel tid hos kuratorn och psykologen vid 13. Anna jobbar så hon blir hemma med Love.

Ha de!

Lördag 17 oktober

Tack för alla omtänksamma kommentarer, det värmer.

Idag har jag mått riktigt bra, kan ha att göra med att jag hade en trevlig kväll hos Sara igår med MYCKET prat. Blev aningens full (hoppas hon inte märkte det...) men skyller på att jag blev så törstig av den starka pizzan ;)

Igår gick jag och Leon till en av hans kompisar och Anna stannade hemma med Love. Precis efter vi gått hade han krampat, tog flera minuter innan den släppte då det var en sån som kom och gick innan den släppte helt. Kändes skönt att han fått stanna hemma annars hade det hänt på vägen och hade blivit lite kaos eftersom den varade så länge. Känns så sjukt bara för jag har tänkt att nu ska jag minsann försöka leva lite normalt, som att ta båda barnen själv och besöka Leons BB-kompis i Sölvesborg. Stort steg men kände att nej, det ska jag göra eftersom allt rullat på hyfsat med kramper, kräkningar och så. Men nu fick jag mig en tankeställare att det går faktiskt inte. Inte för Leons skull, inte för Loves och inte för min. 1 mil är MAX vad jag kör själv med barnen, det är bara att inse.

Efter krampen sen sov Love från ca 13.00 tills 18.00 då jag väckte honom för barnen skulle ner till Kerstin och sova där. Så inatt sov han typ mellan 02 och 04... Så har sovit en del idag med. Krampade en normal kramp vid middag. Johanna har varit här idag så nu fick hon se sin första kramp. Verkade inte skrämd av det så hon kommer nog klara det lika bra som Maria och Anna!

Har lite kontakt via familjeliv med en mamma som i somras fick en pojke med trisomi 9q, ganska likt trisomi 13, inte samma symptom men samma framtidsutsikter. Nu kämpar hon mot LSS-handläggaren i kommunen som bestämt att familjen inte behöver nån avlastning, att pojken inte har mer vårdbehov än en frisk 4 månaders. Han sondmatas (flera timmar/dygn), kramper, svettas mycket så de måste byta kläder ofta OCH har trach (läkare tyckte det var lite av rysk roulette att ingen övervakar han nattetid pga detta).Föräldrarna är totalt utslitna av att inte få sova och av pressen man lever under. OCH SÅ BEHÖVER DE INTE HJÄLP TYCKER HON; HELT JÄVLA SJUKT!!!

Har försökt hjälpa, att hon kan hänvisa till vårt fall men inget positivt än. Tack gode gud att vi fått en kanonbra handläggare från FK. Trots allt dåligt man läser om FK så kan jag säga att våra erfarenheter är enbart positiva. Vi har fått de timmar vi ansökt om och alltid snabba beslut. Kuratorn som sa att så små barn brukar inte få assistans...hm...hur många så svårt handikappade barn med det behovet har hon jobbat med då????

Nu ska jag gå och nana, natti natti =)

PS, visst är 3 åringar det mest underbara som finns
-mommo, du måste tända en brasa annars får jag ont i magen och kräker...


Onsdag 14 oktober

Idag har vi varit på ikea och gjort av med mina sista pengar... Jennie- det som lockar Leon är att springa nerför backen till köksavdelningen =)

Anna hade Love hemma och de hann med en massa medan vi var borta. Han hade suttit en bra stund i pandastolen och tom ritat en teckning, haha, de hade varit ute en lång runda då han varit jättenöjd och även gympat lite!

Nu ikväll krampade Love igen då han slutade andas en stund. När man sitter där med hans lilla hand, som bara blir blåare och blåare, i sin - då är man inte kaxig. Jäkla skit, så fort man tror man fått ordning på de där kramperna så börjar de igen. Andningen var så ansträngd efter krampen, stackars liten.

Idag på ikea var det en familj med 2 barn i ungefär samma åldrar som våra. Satt och tittade på den yngsta som nyfiket lullade runt i det lilla huset i serveringen. Blev så deppad. Love skulle varit med oss och också han lullat runt där... Jag är tacksam för var dag vi får med Love men samtidigt måste man få vara ledsen över allt han missar även om han lever länge.

Nej, nu ska jag rycka upp mig och gå och kolla bonde...

Kram på er.

Tisdag 13 oktober

Blev väckt av Johanna vid 06.00 då hon trodde att Love krampade och att han var så gnällig. Vet inte om det var en kramp, han var som vanligt när jag kom ner. Igår åt han vid 17 och sov sen till 24.00 så där gick det ju 7 timmar mellan målen så att han var gnällig var faktiskt att han var hungrig. Då hade han ätit 00.10, 02.40 och 04.40 men klämde i sig mat vid 06 igen och sov sen till 9 =)

Idag har Linda varit här. Hon har nog suttit med honom konstant då han varit så där lite halv gnällig till och från hela dagen. Sen vid 18 ikväll krampade han. Blev helt spänd, slutade andas och sedan efter första andetaget igen helt slapp. Andningen lät väldigt ansträngd en stund efter men är som vanligt sen ett bra tag nu. Får se vad det kan bero på att kramperna ökat lite igen, om det är en förkylning på g kanske igen.

Imorgon är Anna här så då ska vi nog passa på att göra nåt när det är en assistent vi kan lämna. Blir nog Ikea för det var Leon sugen på. Gäller att sätta fart på morgonen för Daniel börjar jobba vid 14.

Funderar på om vi ska fråga Millie och Nikki om de vill komma på eftermiddagen sen...Får se med det...

Nu ska jag och Maria nog ta några köttbullemackor. Köttbullarna blir rundare och rundare (eller mindre kantiga ?!?) för var gång men det tar typ 1.5 timme för mig att göra. Fattar inte vad jag gör för fel???

Ha de!!!

Måndag 12 oktober

I förmiddags pratade jag med Johanna på VitaNova. Hon hade just pratat med den som vi hade ev till Annas vik men hon kände att det inte funkar med natt då hon har 3 barn. Så ska sätta mig och gå igenom ansökningarna i veckan och se vad jag kan hitta. Sen bestämde vi personalmöte 27 oktober, det ska bli kul.

Sen åkte jag Linda och Love till Karlskrona för utprovning av ståskal. Tänkte direkt att fasen med, skulle tagit med kameran. Bara å lägga ut bilderna här sen så kan ni alla se hur sånt går till. Ska tänka på det i framtiden! Han fick ligga på mage och så la de gips på baksidan av benen och halva ryggen upp. Love på mage=superARG haha.. Men de var så snabba och duktiga så det gick bra ändå. Ska dit igen 5 november, då kommer han få prova plastskalet de ska gjuta. Vi beställde 2 par skor till honom med. Ett par sandaler som han ska ha  när han står i skalet och så ett par vinterkängor. Man får betala 200:- i egenavgift per par, kanon =). Han får ha den minsta storleken som finns aaawww..gulligt..

Love har varit mycket vaken inatt och sedan efter en sån här dag så var han jättetrött så när vi kom hem duschade han, ( fick lite gips på sig) åt och somnade och sover nu fortfarande.

Karin tryckte på larmet vid 06.00 imorse och tänkte att nu krampar han. Klär bara på mig men när jag kom ner så hade krampen släppt. Skönt när de är så korta.

Ha de!

Lördag 10 & Söndag 11 oktober

I natt sov Love hemma hos Mia så vi fick en lugn kväll här igår. Kollade Falk- National Target, blir lite nervös av den där Frank Vagner.... Precis som vi inte har det lugnt annars, haha...

Idag har jag haft värsta lyxen. Kerstin hämtade båda barnen så jag fick städa lite i lugn och ro och bjöd sedan på middag =), det är vi inte bortskämda med nu för tiden...;) Blev en mysig eftermiddag då Camilla och Martin med kom på mat.

Nu har Love somnat gott. Tror han gärna är iväg lite men tycker det är så skönt att få komma hem igen, till sin egen säng, precis som sin mamma!


Har inte varit mer kramper, och kräkningar har det varit lugn med i flera dagar, peppar peppar...

Imorgon blir det Karlskrona, spännande!

Ha det fint!

Fredag 9 oktober

Idag blev det frukost i Näsum, trevligt. Love hade varit vaken sen 4 och fick ingen direkt ro där så han var lite smågnällig till och från. Såklart somnar han i Linas famn 2 minuter innan vi ska köra....

Sen kom Johanna så vi gick igenom lite mer vad som är att tänka på här. Kollade igenom blocken där vi skriver mat, mediciner, kramper och hur natten gått. Visade sig att Love inte krampat på en månad. Vad tror ni händer sen ikväll då? Jo, så klart krampar han. Låg i soffan och hörde bara nåt ljud från hans säng. När jag går dit och tittar så är han helt stel. Andas hela krampen men lite spattig i benen och blir jätteledsen när den börjar släppa. Dessa kramper... Man vill att han ska krampa så lite som möjligt men det tar hårdare psykiskt när de kommer så sällan. Låter det skumt???  Nu sover han gott, även om den gick över relativt fort så tog den nog hårt på honom också.

Har haft lite problem inför Söndag natt då det troligen var så att en fortfarande är sjukskriven. Johanna och Maria ska på taktil massage på måndag som jag inte ville avboka, vilket då gör att ingen av de kan. Jag och Linda ska till Karlskrona för utprovning av ståskal på måndag så hon kan inte ta natten. Kerstin ska hämta Leon (annars kunde hon åkt med om Linda tagit natten)och ha honom under em och Daniel jobbar. Men ringde Karin som varit här till och från sen början på året och hon ville gärna jobba! Skönt, var lite orolig att behöva ta natten själv när man sen ska ända till Kkrona. Låter det som jag krånglar till det mer än jag behöver ha ha...

Imorgon är det nationella tävlingar i stallet så ska nog dit ett par timmar, kul!

Nu får det bli lite mer idol, ha det fint!

Onsdag 7 & Torsdag 8 oktober

Igår hade vi specialpedagogen på besök. Vi gick igenom lite lämpliga leksaker till Love så ska försöka beställa det nästa vecka.

Inatt hade Johanna, den nya assistenten sin första natt, introduktion med Maria. Så klart sov Love mycket som alltid när nån ny ska lära sig... lite typiskt. Men det gick bra, tror det kommer funka bra med henne.

Pratade med en igår och fick då en intressant fråga. Vi pratade om när vi fick Loves diagnos och om vi inte visste något när han låg i magen. Jag berättade att barnmorskan reagerade på ultraljudet i v18 och att hon pratade om vattenskalle men att läkarna som kom in och granskade sa att det inte var nåt. Hon frågade då om jag inte är bitter på läkarna. Bitter??? Nej, det kan jag helt ärligt säga att jag aldrig varit. Vad hade alternativet varit? 1. Avbryta och ta en tablett där JAG får mitt barn att somna in eller 2. gå vidare och må skit resten av graviditeten. Nej, bitter över det har jag inte varit, sen finns det klart andra saker man kan vara bitter över, som att varför hände detta just oss osv...

En annan fråga jag fick var att är det inte jobbigt att ha assistenter så ofta i hemmet. Jo, naturligtvis är det jobbigt ibland. Men utan dem vet jag inte hur vi klarat oss. De har räddat både oss och Love. De ger oss den avlastning vi verkligen behöver och de ger Love den tid och uppmärksamhet han förtjänar. Sen måste jag ju säga att vi gjort ett mycket bra val av assistenter så det fungerar verkligen över förväntan! (sen att både Kerstin och Maria har honom hemma hos sig ibland är ju en STOR hjälp)

Idag har Love sovit mycket så vet inte om han är på väg in i en trött period igen. Det har han varit 2 gånger innan och gör mig lika nervös varje gång. Kersin har haft han idag och då sov han bra inatt och sedan flera timmar i förmiddags. Sen när hon lämnade honom vid 17 så hade han sovit en timme och sov vidare till 18, åt och somnade om. Nu sover han fortfarande.

Men han äter bra och det är alltid ett gott tecken!

Imorgon blir de frukost med  Elin och Lina med barn och sedan på eftermiddagen kommer Johanna igen för att jobba några timmar med mig så är hon helt introducerad sen.

Igår fick barnen ett paket i brevlådan... Stort tack Göran och Gunnel, jättefin gest! Så gulligt och passande med björnen till Love, fast Leon sa det var en panda... Vet inte om Leon kommer använda sin i rätt syfte för nu har hans reflexlejon blivit en extra snutte i sängen =)

Mia- tror faktiskt inte Anna kommer kunna följa med men ska prata med Johanna om det. Klart vi inte hoppar. Trisomiträffen är helig. I värsta fall får jag och Daniel ta nätterna själva. Ja, eller vill du så får du ;)

Malin- Helt underbart att hon kan sitta! Ska bli så jädra kul att ses!!!

Linn- alla som vill är välkomna att läsa! Sen får man ju gärna skriva en kommentar då och då så man ser vilka som läser och vad de tycker:)  Det har ju varit lite olika hur människor i vår omgivning hanterat Loves diagnos. Vissa har tagit ett steg fram varit till stor hjälp och vissa har, tyvärr, tagit ett steg tillbaka. Så jag blir väldigt rörd när människor som är så pass avlägsna bekanta visar sån omtanke och ett så stort intresse för oss och för Love. Så bara fortsätt läs, det värmer.

Nu ska jag nog återgå till min bok, Maria förresten, den boken jag fick av dig ska jag HELT KLART läsa ;)

Ha det fint!!


Tisdag 6 oktober

Tror inte jag ska bry mig om att fika mer med Jennie P, det blir bara krabb med mina assistenter ;). Men det är faktiskt lite så, första gången jag var där var när den förra en-dagars-assistenten ringde om att hon inte klarade jobba med Love och idag när jag skulle köra hem hade jag fått mess av en av de andra att hon blivit sjukskriven denna veckan och hade nu 3 nätter framför sig... Men med hjälp mina goda medhjälpare- Kerstin, Maria och Linda så har det löst sig! Blir att ingen jobbar dag onsdag och fredag men hellre det och att jag får sova!!!! ( Och Jennie, vi kommer gärna igen, det vet du, haha)

Idag har jag kuffat om knappen för första gången själv!!! SÅÅÅÅ DUKTIGT!!! (lite hjälp av Maria) Blev faktiskt lite impad av mig måste jag säga, så nu kan jag det med =). Kuffa om= byta det sterila vattnet som är i ballongen inne i magen som håller knappen på plats.

Maria har arbetat idag så fått lite grann gjort. Var skönt att kunna åka själv med Leon till kompis å leka.

Sen ringde sjukgymnasten eftersom jag avbokade badtiden men vi bokade ingen ny tid för vi är så väldigt upptagna på måndagarna framöver. Blir ingen rutin i det där badandet...

Nu ska jag nog gå och läsa, ha det fint!!

Måndag 5 oktober

GODA NYHETER, ÄNTLIGEN!!!!

Tjejen som kom idag, Johanna fick jag ett mycket gott intryck av så jag erbjöd faktiskt henne tjänsten redan när hon var här. Hon skulle skriva papper för tjänsten hon provjobbade på i veckan så fanns inte utrymme att vela... Tror det blir bra, hon verkar väldigt vettig och redig ;). Linda har schema oktober ut så Johanna får lite pass här och där så länge. Känns bra men vågar inte glädjas helt, inga papper skrivna än... Har blivit värsta pessimisten så känner jag :(

Love har varit en riktig mysefis idag. Har bara velat mysa och pussas hela dan. Så han blir nog glad när Maria kommer imorgon, de myser mest hela tiden... Vi gick en runda men han bara gastade så gick hem igen och blev så nöjd så nöjd i famnen =)

Blev så sugen på att läsa Män som hatar kvinnor men nu hittar jag inte boken, arghhh. Nån som lånat den????

Sådär, pratat med Kerstin så jag går ner och lånar hennes =)

Bye bye

Söndag 4 oktober

Idag har vi varit på Nikkis 5 års kalas. Fast Love var inte så sällskaplig. Först lite smågnällig så när han ätit och sen fick nappen somnade han gott i famnen. Många som kommenterade att vad gott han sover. Fick känslan av att han många gånger så ger fel intryck då han rätt ofta somnar när vi är iväg. Tror folk att han sover jämt??? ;)

Han somnade faktiskt igen sen efter nästa måltid men var vaken sen 4 ,tror jag, imorse och sov middag vid 12 så då blir man trött på kvällen. Han vaknade till för en stund sen eftersom jag lagt på täcken så det fick jag ta av så somnade han gott igen!

Imorgon kommer ena tjejen som sökt tjänsten så får se hur det går. Sen ska jag ringa och avboka badtiden för han är lite snorig ännu. Sen skulle jag behöva jaga dietisten, fast vi bestämde att hon skulle ringa mig så får se om jag tar tag i det....

Annars är det väl lite planerat i veckan... onsdag kommer den andra som sökt tjänsten och sen på eftermiddagen kommer Linda, specialpedagogen, så ska vi gå igenom vad jag ska köpa för leksaker till fisen =). Kommer logopeden med i veckan...hmm... nej var nog sen nästa vecka tror jag... Förvirrad....

På fredag blir det lek med Lina å Elin å barnen =), det ska bli nice. Märks att Lina börjat jobba, samtalen blir glesare och träffarna mer sällan ;)  haha, så är livet!!

Ha det fint!!

Lördag 3 oktober

Nu är jag helt rädd. Först kollat den femte Falk-filmen och nu Män som hatar kvinnor och den var ju jätteruggig... Fick ha fingrarna för ögonen och blundade tom helt ibland, usch. Men måste ju klart se de andra 2 med sen.

Leon sover hos mormor men saknar han här. Ingen mysefis som kommer in sen inatt =). -Jag ser inget eller -öppna dörren, har varit de senaste nätternas kommentarer när han står utanför vår dörr.

Idag har Love suttit med oss hela frukosten! Har ju fått ett bord till pandastolen så där ställde vi en av Leons gamla leksaker och den tyckte han var jättekul! Han har varit rätt nöjd idag men var lite gnällig när vi hämtade honom ikväll. Men mat i magen och buff i rumpan somnade han nöjt!

Haha, Kerstin, jag reagerar inte ens längre på vad jag behöver lägga onödig energi på. Har varit så mycket av den varan det senaste året så tar det nog mer för givet nu för tiden att det är så det är i mitt liv.

Har kommit på en bra idé tror jag som kommer vara till stor hjälp för mig, som kommer få mig att må bättre!

Ha det fint!

Fredag 2 oktober

Idag har vi haft lite fler intervjuer. Tyvärr ringde en och avbokade då hon fått annat jobb. Maria fick vara med den här gången istället för Daniel. De 2 som kom var trevliga men kände inte så där waow som jag vill känna så när jag kom hem ringde jag istället 2 från i måndags. Så de kommer på måndag och onsdag för att träffas här hemma under lite mer avslappnade former. Tyvärr, igen, så är den unga tjejen nu och provjobbar som assistent åt en tjej i Kristianstad. Hon sa att hon verkligen är jätteintresserad av denna tjänsten men eftersom vi alla vet Loves dåliga odds så har jag inte så höga förväntningar. Förstår om hon väljer en "säkrare" tjänst som troligtvis den andra är. Så vi får se hur det blir...

Innan jag kunde åka hem skulle jag hämta mat på apoteket och det är ALLTID en historia i sig! Lång kö, som vanligt men när jag väl kommer fram och hon letat så en kvart kommer hon och säger att receptet är väck. Hade jag verkligen lämnat in det? Eh, jo det sa jag ju...Skulle sagt: RO HIT MED DET DIRRENS DIRR!! (eller hur Maria ;)) Så tips hörrni!!! Lämna ALDRIG ert recept på apoteket.

Så nu måste jag dit, igen, om en vecka för att se om hon som tog emot det hittat det, annars får hon fixa ett nytt. Ja, de är verkligen toppen.

Sen när jag kommer till BVC för att hämta grejer där som jag ringt och bett sköterskan om så finns det inget utlagt i receptionen. Men en annan bvcsköterska än Loves fixar det. Skulle ha kräkpåsar och ny knapp men nån knapp var inte beställd men inget jättepanik, behövs inte bytas riktigt än. Men nu har vi gott om kräkpåsar igen, alltid en trygghet=)

Har tagit lite nya bilder idag, vill ni se?

Lägger inte ut så många...Haha, familjen Crazy...LovesiiissssHelskön den grabben =)

Sen hade vi en trevlig kväll med Anna och Alex så tack hörrni, för att ni tog er tid att komma igen, uppskattat!!

Ha det fint!!!

Torsdag 1 oktober

Nu är det höst!

Har haft en trevlig eftermiddag i Växjö med mor, föreläsning med Paolo Roberto för att fira VitaNovas 10års jubileum. Han var jättebra att lyssna på, började svära lite mycket på slutet bara, gick igång rejält på det här med skräpmat.

Kerstin är ju bara lite pinsam ibland. - Ah, nej hon där framme har kameran med sig, det skulle jag med haft! Varför då, tyckte jag. -Det är ju Paolo. Men jag tar med min mobil. - okej,  men då låtsas jag inte känna dig...

Klart hon går fram en bit och tar. Så nu har hon en bild på en liten liten liten Paolo =). Var nästan lite som när jag var 12 år och hon red på en elektrisk tjur och skrek så hela serveringen glodde. DÅ skämdes jag... Ja, hon e rolig min mojja :)

Love har spenderat dagen med Mia och faktiskt slagit på stort och sovit 2 gånger. Sen ikväll var det föräldramöte på dagis så då var Eva och Maria med barnen.

Med tanke på dessa stora barngrupper kan man verkligen ifrågasätta säkerheten och tydligen serveras det alldeles för små portioner för att de små ska bli mätta. Verkligen något man måste ta tag i. Som tur är så är det engagerade föräldrar så inget jag behöver göra ;). Nej, skämt åsido, men det känns skönt att  några gör det för just nu har jag ingen energi till sånt, tragiskt men sant.

Imorgon måste Daniel fixa en grej med huset så Maria får följa med på intervjuerna istället och ta hand om Love där så jag kan fokusera på de som kommer. Leon får vara hos Herman och leka. Vilka underbara vänner jag har som alltid hjälper till =) Tack Josefine!

Nu ska jag ta en alvedon och gå och nana så jag är pigg och alert imorgon!

Ha de fint!

RSS 2.0