Nyklippt :)

Idag har jag klippt Love för första gången. Hans hår växer inte så bra så det har liksom inte behövts. Men nu tyckte vi att ibland ser han ut lite som en galen vetenskapsman när det står åt alla håll... ;)
 
Innan...
 
 
Och efter... Tja, jag är ju ingen hårfrisörska så inte jättetjusigt men får duga :)
 
 
Jag tyckte att han blev stora gossen i sin nya frisyr :)
 
Maria fick hålla hans huvud när jag klippte och hon stod och granskade mig som en hök när jag höll på. Ingen får kröka ett hårstrå på hennes ögonsten... ;)  Haha, t.o.m. mig granskar hon, tänk då hur de andra assistenterna har det... nädå, skojar bara :)

Nytt handfat

För ett tag sedan fick vi det höj- och sänkbara handfatet som vi väntat på sedan i somras :)
 
 
Högt....
 
 
och lågt....
 
 
Love gillar det :)

handortoser

För ett tag sedan filmade jag Loves händer i vila och i rörelse. Detta skickades till arbetsterapeuten som skickade det vidare till nån arbetsterapeut i Lund eller Malmö som skulle se om vi behöver göra något åt Loves händer som vrider sig utåt. Jag är väldigt orolig för vad tiden gör mot hans kropp och vill ju förhindra så gott det går att hans kropp inte blir mer missbildad än nödvändigt.
 
I fredags var vår arbetsterapeut här med handortoser då hon som sett videon tyckte att det behövs även om hon heller inte tyckte det var jätteilla med hans händer i nuläget.
 
 
 
Lille gobben, man kan ju tycka han har tillräckligt med saker han måste använda; fotortoser, höftortos, ståskal... Hoppas det räcker såhär nu.
 
Tyvärr kom arbetsterapeuten med lite dåliga nyheter. Hon ska vara tjänstledig i 6 månader till att börja med och eventuellt kommer hon inte tillbaka sen. Väldigt tråkigt tycker jag då hon är duktig, ordningsam och får alltid saker gjorda snabbt som hon lovat att ta hand om.

Bilen påkörd :(

 
Ja, såhär ser vår bil ut nu.... Påskafton var vi hos min mamma på middag och när vi står och klär på oss för att köra hem säger min lillasyster:- den bilen utanför körde nog på er bil för det smällde till nyss... Daniel gick ut och visst var den påkörd... Var en granne som inte märkte att hon kört på den.... Eh, visst...
 
Så nästa torsdag ska den till firman i Kristianstad där vi köpte den för att fixas. Så himla trist, bara en massa merjobb. Självklart är vi glada över att vi inte var på väg in i bilen när hon kom så det bara blev materiella skador men i alla fall! Får ha hyrbil i två veckor och kommer ju då inte kunna transportera Love. Har en tid på öron som jag får avboka, funkar inte att ta bussen med Love nu i smittotider till sjukhuset och har ju kollat med färdtjänst tidigare och det får vi inte. Sen får vi hoppas det är fint väder när han ska till kortis och hem igen på helgen så det fungerar att gå. Och på tisdagar när han ska rida... Hoppas verkligen vi får tillbaka bilen till slutet av april då Levi ska döpas. Blir lite långt att gå till kyrkan och sen till min mamma och hem igen. Jaja, bara att gilla läget.

RSS 2.0