Liten har blivit stor...

 
Loves tre ståskal... Tänk så liten han var när han fick det första.
 

Hipp hipp hurra för vår älskade 5-åring!!!

I onsdags fyllde Love 5 år. 5 år.... Tänk, det trodde vi aldrig när vi fick beskedet om trisomin. Det har varit 5 tuffa år med mycket sorg, samtidigt som de naturligtvis även innehållit mycket glädje. Vår älskade fese, vem kunde ana vilken enorm livskraft du har??
 
Love tog sovmorgon och gick fortfarande i pyjamasen när gästerna kom :)
 
 
COOLT tyckte fese :)
 
 
På förmiddagen blev det firande med Göteborgskusinerna som inte kommer ner sen när vi firar med övriga släkten.
 
Därefter körde vi till gammelfarfar och Eivor som bor härligt på landet. Vi hade hoppats på fint väder så vi kunde gå ner till sjön där de bor men var ju dåligt väder hela dagen. Tror det var första gången på Loves födelsedag, han brukar alltid ha strålande sol på sin dag. Men vi hade en härlig eftermiddag ändå :)
 
 
God mat blev vi bjudna på!
 
 
Love nöjd med dagen!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarlov!!!

På Leons skolavslutning i kyrkan :)
 
 

matpump

Vi ska börja med matpump då Love äter själv väldigt dåligt och sitta och mata manuellt med våra 20 ml sprutor tar ju sin lilla tid så nu är det dags att ändra på upplägget så vi samtidigt som han äter kan sitta och leka tillsammans. Nu känns det väldigt krångligt och vi vet inte riktigt hur vi ska lägga upp det men det blir nog bra när vi kommit in i det. Hämtade aggregat igår så vi kan börja använda pumpen. Tur vi har stor lägenhet då det är mycket som ska förvaras.
 
 
Blev en liten låda med smått och gott också..
 
 
 
Och så hämtade jag höftortosen som de haft på OTA för att fixa till. Problemet med den har varit att Love är så rörlig så den kasar ner och så kan Love fälla ihop benen ändå med den och då gör den ingen nytta. Meningen är att han ska ligga isär med sina ben så gör botoxen mer nytta. Vi får se om den sitter bättre nu. De brukar skratta lite åt Love då han lyckas med sånt inga andra lyckas med. Nej, han är inte som alla andra vår unge, och tur är väl det, annars hade han nog inte funnits hos oss längre ♥ ♥ ♥

Från världens bästa Love ♥ ♥ ♥

 
Fick jag från Love häromdagen... Älskade unge ♥ ♥ ♥
 
Assistenten som är med honom på förskolan är otroligt duktig på att ta mycket bilder och skriva ut. Vi har en hel hög med fina minnen från förskolan. Sååå glad för det!

Förskolan

 
Häromdagen var Love så mallig så, då han fått en medalj på förskolans dag :) Det var ortopedrond så han fick visa hela habiliteringen :)
 
 
Igår kom han hem med världens finaste handlykta!!
 
 
Och en påskhare och så har han odlat krasse (?) är det väl? Han hade provsmakat och tyckt det var mumsigt :)
 
Nu är det bara 3 dagar kvar nästa vecka sen är det sommarlov för honom. Vad ett år går fort!!!! Och är så nöjd med mitt beslut att han skulle få börja på förskolan. Även om han fått vara hemma mycket  då det gått olia sjukor så har det varit otroligt bra för honom att komma iväg. Han gillar verkligen sin förskola. Och så har han en väldigt engagerad fröken som såklart bidragit till att det blivit så lyckat!
 
 
 
 

Love är bättre

Love är bättre, har inte lika mycket hosta och är piggare. Så skönt!
 
Ville visa lite kläder som mormor sytt nu. Vi har ju lite problem att hitta kläder till Love då jag vill ha body för att skydda knappen så han inte ska dra ut den. Har specialbeställt innan men de går på 380:- bodyn så blir ju lite dyrt. Nu har vi hittat en affär utanför Åhus som har måååånga fina tyger och sen syr Kerstin upp fina bodies till honom :)
 
Så här snygg ska han va :)
 
 
En filt till Levi och en till Love :)
 
 
Och varsin matchande mössa till grabbarna :)
 
 
Också en hemmasydd body. I lördags var vi på Halendagen, de invigde glasskiosken så då fick vi ju dit och ta en glass.
 
 
Tyvärr körde stackars Leon omkull med sin spark på vägen dit så  för honom var det inte så glada miner :(
 
 
Ljuvliga Levi provar nya mössan :)

RSS 2.0