Sommaren

Verkligen dags för uppdatering igen!!
 
Kolla in snyggot!!!
 
Hur är det med Love då? Lite upp och ner. Han har krampat många nätter i sommar. Det är "bara" en kramp per natt men det har varit många nätter. Han vaknar vid 01-02 och det är många gånger svårtolkat ifall han är orolig eller det är kramp. Vi har först försökt få honom att somna om och har inte det gått har han antingen fått stesolid eller buccolam. De bryter krampen bra båda två.
 
 
Mycket krampmediciner blir det...
 
Penicillinkuren jag skrev om sist han påbörjat fick vara ganska länge för mitt i hade han blod i örat. UNDER penicillinkuren, konstigt.
 
Sen var han utan några veckor tills han blev slemmig igen med 39 graders feber. Det var den 22 juli och då fick han en 10 dagars kur. Han är fortfarande slemmig så det är extra inhalationer och andningsgymnastik insatta. Sista dagarna har han varit ganska trött. Sovit bra på nätterna och sen ändå behövt sova på dagen också. Så får se om det blir nåt värre igen här.
 
Det var det tråkiga. Kanske ska berätta lite om roliga saker som hänt i sommar???
 
Han har badat en del. På kortis har de haft en liten pool till honom som han har gillat starkt. De har även haft ett plaskbord där han kunnat stå och blöta ner både sig själv och sin personal. Här hemma har vi varit vid Halen och badat några gånger och det har han gillat.
 
 
 
 
 
En av gångerna när vi var där kom det fram en dansk flicka och frågade om han ville leka med hennes boll. Vi provade och Love gillade det jättemycket!! Hon stod där så fint i säkert 20 minuter och gav tillbaka den när den gled ut Loves händer. Så himla fint gjort!!
Jag pratade med mamman (liiite svårt att förstå danska ibland :)) och hennes bror har en cp-skada och deras närmaste vänner har ett multihandikappat barn så hon var ju "van". Men det var ändå så himla glädjande att se hennes bemötande mot Love. Han var en PERSON, ett BARN som kan leka. Inte någon som har konstiga ljud för sig och som man bara stirrar på.
 
 
 
 
Från ett av hans ridtillfällen i våras :)
 
 
 
Love har också hunnit fylla 6 år!!! Fatta det då!!! Sex år. Helt galet vad tiden går.
 
 
Som vanligt bakade mormor tårta till honom.
 
Vi har fått takliftar. Väldigt skönt för både oss och Love.
 
 
 
Han har firat sin 6-års dag på förskolan där han fick en Molly-docka, hans favorit!!
 
 
Vi har varit hos gammelfarfar och gammelfarmor
 
 
Myst hemma :)
 
 
Han gillar verkligen sin ipad!
 
 
Och att ligga ute på en filt på gräset, då njuter han!
 
 
 
 
Han kan sitta själv korta korta stunder!! Man måste såklart vara redo precis bredvid men det är ändå ett stort framsteg!!
 
Love har växt väldigt mycket. Han är stor nu att hantera. Det är många moment som måste göras med honom för att han ska må bra, så i slutet på augusti kommer de från Försäkringskassan då jag ansökt om fler dubbelbemanningstimmar. Hoppas verkligen vi får igenom det vi ansökt om.
 
Tja, det var väl det hela :)
 
 

RSS 2.0