Mijah-mys
Loves ABSOLUTA favvomin :)

Äntligen har vi kunnat lägga in bilder i datorn igen!!!

Å här vill Love visa sin absoluta favoritmin som han gör jämnt jämnt jämnt!
Härliga Love

Det är så härligt när man märker hur Love utvecklas. Jag har många gånger svårt att se det eftersom man träffar honom varje dag men ibland bara smäller det till och man tänker att jösses, här händer det grejer...

Som idag när jag hämtade honom på kortis. Pratade med den som jobbat med honom idag och nep honom lite i kinden men då blev han SKITARG och vrålade så jag fick säga förlåt och kela om honom. Då gick det över igen, precis som han förlät mig men ändå tydligt visade att det jag gjorde inte var okej för honom. Sånt är så härligt för då känns det som vi kommunicerar. Och det gör vi, fast på Loves vis. Vi får visa varandra vad vi känner och vad vi menar med ansiktsuttryck och händer istället för ord.

I´m back!!!

Oj, så länge sedan sist. Har egentligen inte hänt så mycket här men har haft en sak jag grubblat enormt mycket på sista veckorna så har inte haft lust att blogga. För några helger sedan hade jag en konflikt med en ytlig bekant och man kan kort säga att det handlade om att hon inte tyckte att jag förstår att "vanliga" familjer också har olika bekymmer. Jag har funderat och diskuterat med de närmaste och idag kände jag att jag lagt det bakom mig och nu gått starkare ur det. Kan kanske tyckas som en petitess men när man fått beskedet att ens barn kommer dö förändras man. Som person, hur man ser på familj och vänner, ens världsbild, vad som är viktigt, ja, listan kan göras lång. Jag är inte samma person som jag var innan. En konflikt är normalt inte så farligt men nu kan jag lägga enormt mycket energi på att analysera och diskutera. Sen ogillar jag att behöva "försvara" vår situation. Men jag har nu lärt mig att vissa saker sägs bara till mina närmaste vänner som förstår vad jag menar och inte ifrågasätter det jag känner. Inget ont som inte har något gott med sig, eller hur är det man säger?

Imorgon börjar Daniel nytt jobb. Spännande men också lite skrämmande. Han kommer nu jobba 2 skift så hoppas han kommer vara piggare. 3 skift har varit slitigt då nattveckan varit tröttande. Hade lite problem att få ihop nytt schema till assistenterna då jag vill ha någon åt Love varje dag när det är eftermiddagsvecka så jag inte behöver ha båda barnen själv flera gånger i veckan. Till slut gick det och alla verkade vara nöjda så det blir nog bra.

Love har slutat få zantac och har inte börjat kräka mer så behöver troligen inte det :), så skönt när man kan plocka bort en medicin istället för det motsatta!! Sista dygnen har han sovit alldeles för lite vilket gjort att han är allmänt mer gnällig och högljudd. Men inatt hade han sovit nästan hela natten och sover gott nu så hoppas det vänt igen.

RSS 2.0