Mer sjukhusvistelse

Nu var det ett litet tag sen igen. Var ska jag börja? Börjar väl där jag slutade sist. Vi åkte alltså in till barnmottagningen i Karlshamn på fredagen och då var andning och syresättning sämre så vi for vidare till Karlskrona för inläggning. Love fick ha syrgas och fick inhalera ventoline var 3e timme dygnet runt och penicillindosen höjdes. Så han blev bättre och bättre varje dag. Vi blev dock kvar till tisdagen då det tog tid innan han klarade sig utan syrgasen. På måndagen träffade vi sjukgymnast Maria, såååå himla duktig!!! Svar på allt!! Det är så skönt när man märker att personen man pratar med verkligen har full koll. Så nu har vi ett bra schema på hur vi ska inhalera, använda pepmask och göra andningsgympa. Hoppas verkligen det ska hjälpa nu!!
 
Men säg det lugnt som varar... På fredag natten larmade assistenten vid 01.15. Då betedde sig Love konstigt, lugn i omgångar, men så spänd och gapig som kom och gick. Vi gav en dos stesolid men det fortsatte. Vi har fått buccolam utskrivet också men ville inte ge det utan att ha pratat med läkare så ringde 1177 och blev kopplad till en barnläkare i Karlskrona. Hon sa vi kunde ge buccolam så det gjorde jag. Väntade men krampandet fortsatte. Då tyckte hon vi skulle ringa ambulans och komma in. Jag försökte få tag i Maria men hon har på ljudlös på natten men vi bor nära så lånade assistentens skor och sprang dit. Sen hem och packa det nödvändigaste tills ambulansen kom.
 
Väl på sjukhuset blev det något bättre men släppte inte helt så först fick han en halv dos stesolid och sen en halv dos till. Vid 05.30 fick han äntligen ro och somnade gott. De tyckte sen vi skulle vara kvar till minst eftermiddagen så då bestämde vi oss för att stanna över natten. Den var dock helt lugn så sen i söndags förmiddag åkte vi hem igen. Det har varit mer kramper på nätterna hemma sen men det har släppt med stesolid. Vi har höjt ergenylen lite så hoppas det kan hjälpa- En av läkarna hade en teori om att det kan vara för Love har varit så lös i magen att han kanske inte hunnit ta upp medicinerna ordentligt så nu har vi minskat laktulosen ordentligt.
 
Sen i måndags hade vi tid i Karlskrona igen för botox. På morgonen ser assistenten att han har blod i ena örat. ÖRONINFLAMMATION, IGEN!! NÄR HAN REDAN GÅR PÅ PENICILLIN!! Så nu förlängdes kuren till veckan ut.
 
Sen hoppas jag verkligen det tar slut med alla sjukdomar!!!
 
Botoxen gick väldigt bra. Det var ortopedläkaren Per som gjorde det. Han har inte gjort det på Love innan. Men det gick så snabbt och lätt så Love började inte ens pipa lite :)

Kommentarer
Postat av: Stina

Hej! Jag kikar in här ibland och följer din blogg. Hur går det för er? Håller tummarna för Love!

2014-05-03 @ 20:35:18
Postat av: Josefine

Hej! Jag är ofta in här och kikar och blir orolig när du inte har skrivit något på ett tag. Hoppas det går bra för er! Kramar!

2014-05-10 @ 21:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0