nya fotortoser

Det är bra här med Love. Idag har vi varit på OTA och fått med oss nya fotortoser hem. Hoppas de kommer sitta bra nu för känns inte alls bra när han är utan både dem och då även ståskalet i flera veckor. Men han har fått extra fotgympa varje dag så hoppas fötterna inte tagit skada.
 
Love har bra och han har dåliga nätter. Natten som gick sov han bra men natten innan och ett par nätter förra veckan var han vaken från 03. Blir slitigt för honom när han ska till förskolan. För han åker dit ändå. Väl där är han så nöjd och glad! Han gillar verkligen sin förskola och behöver vara där de 3 dagar i veckan han är där. Han är så tålig så Love. Som idag, han hann bara hem och vända efter sjukhuset så var det dags för ridning. Levi blir också rätt tålig, han får ju helt enkelt bara hänga med på Loves aktiviteter :)
 
Ridningen gör verkligen nytta! Glad att vi bestämde oss för ridning varje vecka nu. Love har ridit 3 terminer och från början var han ofta missnöjd ett par gånger under ridningen och hängde mycket framåt. Assistenten fick jobba rätt bra för att hålla styr på hans kropp. Nu är han så nöjd under hela turen och sitter väldigt upprätt och bra. Böjer sig fram ett par gånger men kan resa sig upp själv igen. Han har lättare för det om han böjer sig ner på höger sida. Kan det vara för att synen är bättre på höger öga så han är van att jobba mer med den sidan?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0