Botox

I onsdags var det dags för botox igen. Vi vägde Love och han hade gått upp från 19,9 sen 23 september till 20,7. Det är ändå 800 gram på mindre än en månad så nu har jag minskat maten ytterliggare lite. Han kan ju inte hålla på och gå så mycket mer nu...
 
Vi träffade dr Mia som kollade vilka muskler han skulle ha botox i. Nu har hittat ett fungerande sätt. Han får emlasalva, en alvedon och lugnande så går det väldigt bra när de sprutar in botoxen.
 
Som tur var hade samma assistent som sist med som kom ihåg att vi ville börja med vänster ben denna gången istället för som högra förra gången. Det hade jag glömt, tur vi har så duktiga assistenter som har koll på det mesta :). Sist blev Love lite ledsen när han fick i det andra benet och då är det svårt att veta, är det för att det benet gör mer ont eller är han bara trött på att bli fasthållen? Då vi bytte förstaben denna gången så kan man nog säga att när han blir ledsen handlar det mer om att han är trött på att bli fasthållen än att det gör ont.
 
Så fort de var klara blev han go och glad igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0