Slemmigt :(

Love är ganska hostig och väldigt slemmig fortfarande. Han hade en liten förkylning för över 4 veckor sedan. I fyra veckor har det getts koksalt och sugits med näsfridan måååååånga gånger varje dygn. Nu hostar han upp slemklumpar. Ibland när vi tycker han blivit värre så blir han plötsligt bra igen så jag hoppas detta är sista rycket på den räliga förkylningen. I torsdags var vi nere på habiliteringen då det var dags för ortopedrond. Mendan vi väntade kom en hel del personal fram och pratade. När specialpedagogen var där fick Love en otäck hostattack. Vi är ganska vana vid dem, tyvärr, men hon tyckte den var hemsk. Så imorgon ska jag ringa Loves läkare och fråga igen om vi inte kan få en ordentlig slemsug. Slemmet orsakar mycket jobbigt för Love, känner att vi måste göra mer för att underlätta för honom.
 
Ronden gick bra. Vi pratade om att fötterna försämrats något, eller mest vänsterfoten men att i nuläget kan vi inte göra mer än att använda fotortoserna och göra gympan varje dag. Ryggen såg fin ut vilket kändes skönt. Händerna är ju som de är men vi använder handortoserna varje natt och hoppas att det inte blir sämre. Pratade också om att höftortosen inte sitter så bra så Micke på OTA skulle försöka fixa till den så det blir bättre. Får göras lite snabbt då han snart ska ha botox igen och då behöver vi ha höftortosen för att förlänga effekten av botoxen.
 
Medan vi pratade där och de kände lite på Love satt han så nöjt och fint i sin rullstol. Han är otroligt duktig måste jag säga. Ska ganska mycket till nu för tiden för att han ska tröttna och bli gapig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0