Lite smått sen senast

Så vad har hänt kring Love den sista tiden?
 
Vi försöker hitta på saker hela familjen så gott det går. Förrförra söndagen var det metalldagen så då gick vi dit. David Lindgren och Timoteij uppträdde och det är allmänt mycket folk där. Jag tänkte att liv och rörelse och hög musik passar Love men nej, efter bara en liten stund fick han värsta brytet. Min mamma var också med så när vi lyssnade på musik gick hon och Love runt lite men sen gav de upp och gick hem istället. Känns lite trist att man aldrig vet hur Love kommer reagera. Blir svårt att göra stora projekt då Leon ju blir jättebesviken om vi skulle behöva köra hem igen direkt. Så nu satsar vi på att komma iväg på sånt som anordnas här hemma, där vi kan gå hem igen och när vi behöver åka iväg får Love vara hemma med assistent.
 
Idag var det Vilbokens dag så då vandrade vi iväg på det. Leon hade sin första fotbollsmatch och det gick bra att titta på så länge Love fick leka med sin älskade bondgård.
 
 
På förskolan går det jättebra. Så här glad är han över att åka skolskjuts :)
 
 
Och få vara ute på gården
 
 
Han går tis ons tors ca 9.00-13.30. Love och assistenten blir hämtade 8.45 på morgonen av skolskjutsen. Det fungerar super. Sen har han även en resurs på förskolan som ansvarar för det pedagogiska så det känns verkligen som han är en del i verksamheten. Jag var orolig att Love och assistenten skulle få sköta sig själva mycket men så är det inte alls. Vi hade möte i onsdags med SPSM som var nere för första gången i höst. Och alla inblandade känns så engagerade, riktigt roligt!
 
Här hemma fungerar det bra. Känns som vi blivit en bra och välfungerande grupp igen, så skönt!!! Har en ny som började i måndags och jag hoppas hon kommer trivas här :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0