tråkiga besked

Tyvärr kommer en av Loves assistenter att sluta framöver. Det känns väldigt tråkigt men har full förståelse för beslutet. Hon kommer stanna kvar tills vi hittat någon ny. Så tråkigt då vi trivts så väldigt bra med alla Loves assistenter men hoppas vi hittar någon ny stjärna. Och jag är helt övertygad om att vi kommer fortsätta hålla kontakten på ett eller annat vis då det är en person vi tycker mycket om.

Imorgon åker vi till Göteborg för att se disney on ice och Love kommer vara hemma med assistenter. Det känns lite jobbigt och oroligt då det är första gången vi lämnar honom hemma med assistent. Var iväg en tur i somras men då var han på kortis. Men Maria kommer finnas tillgänglig och dessutom jobba natten när vi är borta så det är ju lugnt egentligen.

Idag har vi varit och badat på sjukhuset. Love bara ÄLSKAR att bada. Det är så härligt att se :) Blir 6 gånger nu med sjukgymnast sen är vi nog redo att göra det själva.

Vi har hållt på och grejat lite med koffeincitrat som jag skrivit tidigare. Nu hade Loves läkare kollat upp lite så vi ska istället ha koffeintabletter som vi mosar, blandar med vatten och sen ger i knappen. Billigare och enklare :) Vi ska dessutom höja dosen lite och hoppas det ska påverka Loves sömn positivt då han fortfarande somnar kring kl 15 på eftermiddagen, vilket är alldeles för tidigt. Love har haft ett par kramper och senast i tisdags då den varade ca 1 1/2 minut. Inte jättelänge men längre än han krampat på väldigt länge. Vi avvaktar med att höja iktorivilen lite och ser om de slutar av sig själva, vilket de gör ibland. Det är precis som det byggs upp krampaktivitet i hjärnan som sen behöver släppas ut och sen är det lugnt ett tag. Då är det dumt att höja dosen för tidigt eftersom iktorivilen fungerar som sömnmedel och vi vill inte ha en tröttare Love dagtid.

Kommentarer
Postat av: Malin & Tindra

Hej!

Länge sedan sist!

Är lite förundrad över hur stora skillnader det är mellan sverige och finland med olika saker. Är tanken att ni skall bada själva med Love sen i framtiden?

Här har vi beviljat simterapi 1gång/vecka hela året på tropiclandia med en fysio. detta betyder att en taxi kommer till dagis och hämtar Tindra och assistent och sen möter de upp med fysion på tropiclandia. Sen simmar de i 60 min, i bassängen är alltså Tindra, fysio och assistent. Sen tillbaks till dagis med taxi. Fungerar jätte bra och hon som är fysio har massor med erfarenhet av att simma med handikappade.



Sen har Tindra vanlig fysio 2gånger/vecka på dagis. där övar de på att sitta, ta sig upp, rulla på golvet mm. Och sen har Tindra ännu musikterapi 1gång/vecka samt kommunikationsträning 1gång/vecka.

2012-01-12 @ 21:19:41
URL: http://karperobygge.blogspot.com
Postat av: Anonym

Härligt att höra från dig Malin! Hoppas allt är bra med Tindra. Tyvärr drar de ner mycket i landstinget så fortsatt bad är osäkert. Däremot ska jag kolla upp om Love också kan få träning med sjukgymnast regelbundet. Och musikterapi låter intressant! Ska jag kolla upp om det är något han kan få på förskolan.

2012-01-20 @ 20:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0