Firar jul :)

Lilla julafton firade vi hos min mamma och lillasyster. Det var även storasyster, min bror och deras familjer. Vi hämtade Love på kortis och sen åkte vi direkt dit. Love orkade vara vaken en stund men däckade vid 16.30 när han åt...
 
 
 
Och preciiis när tomten gått vaknar lilla jag nöjd å glad :)
 
 
 
Det gick verkligen jättebra hela kvällen. Vi var kvar allihop till 21.30 :) Man vet aldrig så med Love för blir han trött så kan han bli jättegnällig och då är det lite jobbigt när man inte är hemma och han har sina vanliga saker som lekmattan, lilla rummet och så där han brukar vara på kvällen innan han ska sova. Men det gick verkligen så himla bra!!! Glad och nöjd all vaken tid!!!
 
Julafton firade vi hemma hos oss med min mamma, lillasyster och Daniels familj. Vid 15 satte vi oss i soffan för att titta på Kalle Anka och Love satt med hela tiden! Tyst ibland och satt och pratade lite ibland. Behövde inte ens en leksak!! Sååå skönt att kunna sitta alla tillsammans.
 
 
 
 
mys mys ❤❤
 
 
Så här kul är det att öppna julklappar :)
 
 
 
 
Love har verkligen förändrats denna hösten. Mycket mera "med" och verkar uppskatta sällskap mer. Innan har han liksom inte verkat bry sig så mycket utan mest gnällt i pandastolen om han fått sitta där mer än korta stunder. Nu satt han med när vi åt och var lugn och nöjd. Kan det vara så att förskolan har lite med det att göra? Att han där verkligen lärt sig att uppskatta spring, lek och folk runtomkring sig?
 
I alla fall är det så härligt att se sådan förändring!!
 
Faster Mijah jobbade båda eftermiddagarna och det är otroligt skönt att ha henne. Man har asisstent till Love som finns där för honom hela tiden men vi behöver inte ha någon utomstående med i julfirandet.
 
Innan kl 19 var han heeelt färdig och däckade så fort han fick nappen i munnen :)

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Han ser precis så glad ut som man önskar att ungarna ska vara på jul :)
Härligt!
Kram

2012-12-27 @ 23:33:18
URL: http://www.bettans-place.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0