nästa asse slutat

Förra veckan slutade då den andra av Loves assistenter. Det kändes konstigt och lite sorgligt. Det blev så tydligt att nu har både J (som slutade i februari) och E slutat. De har ändå varit med oss 1 1/2 år och varit 2 kanontjejer som vi trivts otroligt bra med. De började hos Love när det inte alls fungerade med assistansen och vi var allmänt slutkörda och ganska trötta på att ha det så. Vi jobbade ihop oss till ett väldigt bra gäng och det kändes bara lite ledsamt att de nu är borta. Visst kommer vi träffas ändå men i alla fall... Kanske inte så mycket E då hon flyttar dit Wilda bor och hon kommer faktiskt jobba lite med Wilda :) Önskar henne lycka till och hoppas hon kommer trivas bra där!

På tal om Wilda så är det snart dags att ta tag i en träff. Känner att jag behöver mina trisomimammor lite ibland. Hoppas på friskare tider så det kan bli av senast i maj.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Ser fram emot att ta över Loves assistent ;) Vilken merit för henne. Hur många kan sätta i sin cv att man arbetat med tcå Trisomi 13 barn???? Kommer säkert att gå kanon. Angående träff hoppas jag oxå att vi kan få till det snart. FÖr tillfället är här ganska lugnt så för vår del är det bara att planera in en dag <3

2012-04-06 @ 21:09:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0