sömnmedel?

Så vad har hänt sen senast? Tyvärr letar vi återigen ny assistent här. Hade en på g men av olika anledningar fungerade det inte. Behöver någon som har ca 17 fasta timmar i veckan och som också kan hoppa in vid behov. Känns sådär med ny rekrytering men det är bara att göra det som behövs. Tur att vi har kvar de andra 3, så ingen som har slutat av de ordinarie. Anledningen till att vi vill ha in en ny är egentligen att vi inte har någon vikarie för tillfället och för att den personen ska vara här regelbundet, vilket är bättre för Love, kommer vi göra om i schemat så det blir lite fasta pass också.

Igår var vi och träffade dr Blomé så vi pratade lite om andningsuppehållen. Han ska diskutera att höja krampmedicinen för att se om det hjälper med sina kollegor och jag ska träffa HAB-läkaren näst han kommer för att diskutera sömnmedel och sen ska vi höras igen om några veckor och sammanställa allt. Och sedan utifrån det ta beslut hur vi ska gå till väga. Att vi eventuellt ska prova sömnmedel är att sämre sömn är dåligt för kramper. Sen vet vi ju inte om uppehållen är kramprelaterade men vi ska prova olika sätt nu och hoppas det kommer hjälpa. Love fick även andra och sista sprutan mot vattenkoppor så nu kan det gå bland barnen :). Vill egentligen att Leon ska få det nu snart då läkarna rekommenderar att man får det som barn.

I lördags var vi nere på skördedagen. Leon var mest intresserad av att gå till lekplatsen men det var ändå trevligt att ut en runda i byn.Love är Leons bästa vän och som han tycker mest om i hela världen.
Såklart

2 bröder, som leker på sitt sätt


Kommentarer
Postat av: Annica

Underbara bilder på era fina pojkar <3

Annica!

2011-09-28 @ 13:08:28
Postat av: Mormor

Mommos älsklingar!!!!!2011-09-28 @ 20:22:54
Postat av: Maria

Vad fina de är! Sådana bilder man kan titta på hur länge som helst.Tyra kom hem med en teckning idag, den föreställde: Love, mamma, Tyra, pappa och Tilde. Vi har lånat Love.

Puss och kram!!!

2011-09-29 @ 21:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0