skönaste sovstilen :)

Denna veckan har vi en assistent på semester och en behövde vabba nu 2 nätter och tyvärr kunde ingen av våra studerande vikarier hoppa in så efter att gått igenom olika alternativ valde jag att ta dessa nätter. Denna gången kommer jag kunna gå och sova sen :). Så det ska nog gå bra. Det har varit så ett par gånger när jag fått ta någon natt så är det ingen som kan komma dagen efter och då är nätterna ångest. Men nu känns det helt okej. Kanske inte lika kaxig inatt, hehe. Men hoppas på en lugn natt och att fesen kommer sova så här gott...Love- grabben med skönaste sovstilen, EVER!!Eller så här gott. Nallen låg från början mellan hans ben och efter att ha vaknat några gånger och rört på sig har han SJÄLV fått upp den och lagt armen runt. Söte. Och det är faktiskt sant, det är han själv som fått dit den så.

Igår hade vi träff med Annicka från SPSM och kortis-personalen och idag kom hon hem en stund och sen hade vi nätverksträff på träningsskolan. Här hemma kom vi fram till att det är alldeles för dåligt med belysning i Loves rum. Vi behöver en bättre taklampa och fler uttag så vi kan ha fler smålampor som gör att han bättre kan orientera sig i rummen. Jag ska försöka få ut de flesta hjälpmedlen i hans hall så det rummen där de står nu kan inredas för mer sinnesupplevelser. Vi tyckte han fick så mycket utrymme när vi flyttade hit men behövs mer :). Tror jag ska måla dörrkarmarna i någon snygg färg så han lättare kan urskilja dörrhålen. Kommer bli snyggt som attan ;)

Annars rullar det på som vanligt. Han har ganska många andningsuppehåll men ska träffa HABläkaren nästa vecka så får se vad han säger.

Goda nyheter! Bilen levereras redan v 49!!!!! Ser sååå framemot det!

Kommentarer
Postat av: Nilla

Sötaste ;) Han ser ut att växa och utvecklas en massa. Får väl se till att träffas snart.Kram till er

2011-10-07 @ 11:22:47
Postat av: Linda

Sötaste goungen!!;)

Mys med nallen<3

kram på er!

2011-10-07 @ 15:07:29
URL: http://lindalewander.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Lilla stora raringen! Så fin han är! :)

Kul att höra att bilen kommer snart, förstår att det måste vara skönt.Hoppas det gått bra med dina nätter :)kram

2011-10-07 @ 15:51:10
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0