Badat :)

Nätterna gick bra. Känns skönt att veta om man behöver hoppa in igen så. Har haft funderingar på att schemalägga mig någon natt då och då men får se. Grejen är att Love är lite annorlunda på nätterna, så det var roligt att se. Han somnar mellan 13-17 på eftermiddagen och sover till strax efter midnatt. Då är han pigg och glad. Roligt att hänga med honom när han är utsövd och redo för lek :)

Det har hänt så otroligt mycket i hans utveckling nu sista tiden. Har är otrolig med sin gåstol och visar så tydligt vad han vill. Vi har även blivit bättre på att tyda honom såklart... Härligt när det går åt rätt håll!!!

Idag var vi och badade hela familjen för första gången. Min lillasyster och faster Mijah var också med. Det härliga var att Love verkligen gillade att bada. Daniel badade med honom via HAB för ca 2 år sedan men då var det bara jobbigt eftersom Love mest bara skrek. Men nu var han så nöjd med att spralla runt i vattnet. Köpte flytväst och halskrage från varsam i våras så det funkade bra i vattnet. Något jag blev irriterad över är dock hur de byggt upp det praktiskt vid omklädning och dusch. Det var upptaget när vi kom så väntade i 20 minuter. Ut sedan kommer en frisk 55-åring!!! Hon kan väl för fasen byta om i de vanliga utrymmena! Och väl därinne är det en dusch, duschsäng, toa, tvättställ och 4 skåp. Ingen plats att lägga Love för att byta om på honom. Simhallen totalrenoverades för ca 4 år sedan så tycker de kunde tänkt till lite bättre där ja.

Men det kändes härligt att Love gillade det så mycket så nu ska jag prata med sjukgymnasten om vi kan ha en fast tid med henne för bad på sjukhuset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0