ny öroninflammation

I fredags morse märkte jag att Love var öm vid sitt ena öra så ringde direkt och fick tid hos läkare här nere i byn på eftermiddagen. Vid middagstid rann det från örat så visste då att trumhinnan brustit. Han har inte varit det minsta ledsen, är det inte konstigt?

Det blev i alla fall en ny penicillinkur i 5 dagar, beror på hur länge det rinner från örat.

Idag har jag och Love varit nere på HAB hela förmiddagen. Först provade vi ut ett nytt sittstöd med bord till. Det är svårare än man tror att få till det så Love sitter bra. De skulle göra lite anpassningar så får vi hoppas det blir bra. Sedan var det dags för mätning. Sjukgymnasten och arbetsterapeuten mäter rörelseutvecklingen, det ingår i CPUP:n. Egentligen görs det på barn med cp-skada men också på barn med liknande symptom, och en läkare i Lund tyckte Love skulle ingå. Han var så duktig när de höll på!

Därefter gick vi upp till barnmottagningen för att prata med dr Anders som också tittade i öronen. Han ringde Christina Wilhelmsson på öron för att diskutera lite. 3 gånger i år har trumhinnan brustit utan att vi märkt något i tid så frågan är om han skulle behöva rör. Vi får se hur det går framöver med öronen men om det inte slutat rinna imorgon skulle jag kontakta öron för att ta en odling.

Bad att få ut Loves jornal från öron då vi håller på med hörseln på distansutbildningen nu och kan inte allt i huvudet. Ska hämta den på onsdag sen är det bara att sätta sig och skriva nästa inlämningsuppgift, såå kul!

Kommentarer
Postat av: Elin

När Tilda hade öroninflammation i somras så sprack trummhinnan under natten när hon sov. Jag tror det är väldigt individuellt hur ont det gör, eller har Tilda och Love väldigt hög smärttröskel. Ha det bra!

2011-11-15 @ 18:44:35
Postat av: Lisbeth

Min son hade jätteproblem med öronen när han var liten. Och på honom var det väldigt olika med smärtan verkade det som.

Men det blev mycket bättre när han fick rör!



Kram

2011-11-16 @ 00:41:47
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0