penicillin igen....

Idag var vi nere på läkarmottagningen och träffade en helt fantastisk läkare (ironi). När han skulle hälsa sträckte han fram handen men min mamma som hade Love i famnen sträckte fram Loves hand och sa hej, hej, jag heter Love. Man riktigt såg hur läkaren tyckte hon var superfjantig som hade Love till att hälsa. Trist dock när en läkare totalt ignorerar honom och bara vill hälsa på friska vuxna. Sån stor skillnad när man möter barnläkare och "vanliga" läkare. Det har aldrig hänt att en barnläkare inte säger hej till Love.

Nåja, kontentan av det hela var att som vanligt hade han bakterier i urinen men högre än normalt och en crp på 66 så ny penicillinkur. Den 3e sedan början på juni... Idag tänkte jag på hur sjuk Love faktiskt är. Trisomi 13 är ett jävla skit. Visst mår Love bra för att vara så sjuk men när man ser till helheten... Dessa ständiga förkylningar, urinvägsinfektioner och allt annat. Dåligt samvete så fort man slarvat lite med ortoser, sjukgymnastik eller ståskal. Ständigt ha full koll så man inte missar något.

Kommentarer
Postat av: Malin & Tindra

Hej hej hallå!

Varför får inte Love medicin i förebyggande syfte mot urinvägsinfektionen? Det har Tindra fått sedan hon var 1 år. Hon får hälften av en normaldos vid urinvägsinfektion och detta håller borta hennes urinvägsinfektioner helt. De gånger hon fått har varit när hon av någon anledning vägrat äta sin medicin.

2011-07-21 @ 21:00:03
URL: http://karperobygge.blogspot.com
Postat av: Loves mamma

Love fick det med från han var nyfödd och fram tills han var typ 1 1/2 år. Men sen tyckte vi inte det hjälpte då han fick urinvägsinfektioner ändå. Men jag ska lyfta frågan igen med Loves läkare. Tack för tipset! Hoppas allt är bra med stora tjejen :)

2011-07-21 @ 21:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0