öroninflammation :(

Idag rann det något som såg ut som snor ur Loves ena öra så ringde läkarmottagningen här i Olofström eftersom barnmottagningen har stängt i sommar. Fick en tid med en läkare som inte träffat Love (det har ju ingen läkare här nere gjort) så bad sköterskan att läkaren skulle läsa igenom Loves journal så hon visste lite om honom. Hon kikade i öronen och visst hade trumhinnan spruckit i det ena örat. Stackaren!!! Men Love har varit helt som vanligt i veckan så inte märkt av alls att han skulle ha ont. Men när jag googlade på öroninflammation stod det att man kan ha det utan smärta och så borde det vara. Kanske har han haft lite besvär av det för idag har han haft helt underbara skrattattacker :)

Blir en penicillinkur på 5 dagar. Ja, vad är det? En månad sen den förra... Känner mig urusel som inte märkt något men har ju varit hos läkare i början av denna förkylning och så länge man inte märker något speciellt åker man ju inte till läkaren. Hade han haft ont skulle han reagerat när hörapparaten sätts in. Eller??


Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Han brukar ju visa när det inte är bra, och skrattar han så har han ju inte ont. Bort med dåligt samvete, du är en fantastisk mamma!

Min son var öronbarn, och det hände ibland att det gick hål på trumhinnan utan att han hade speciellt ont.

Förresten, kan rör funka på honom om inflammationerna fortsätter? Sonen fick det, och hans öroninflammationer försvann helt.



Kramar

2011-07-09 @ 01:30:57
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/.
Postat av: Malin & Tindra

Hello!

Tindra har ju hunnit med mer än 30 öi så jag talar av erfarenhet :-D

T har endera sjukt i örat så att hon drar bort huvudet när man försöker sätta i hörapparaten ELLER så rinner det ut örat just såndär snorliknande. Tindra har ju tuber och tuberna gör att det ventileras och då börjar allt rinna ut. När vi ser att det börjar rinna ringer vi bara till närmaste läkarmottagning och far efter en kur. Sen har vi droppar som vi sätter i öronen så att det skall lugna ner sig.

Har Love tuber inopererat? Annars skulle det säkert vara en bra ide. För barn med hörapparater får lättare öi än andra barn eftersom det är så tätt inne i örat.

2011-07-09 @ 10:27:18
URL: http://karperobygge.blogspot.com
Postat av: Mijah

Madde, snälla Madde! Så ska du inte känna! Herregud, du gör ju verkligen alltid ALLT du kan för Love! <3

2011-07-09 @ 11:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0