Love kan och gör det ingen annan kan...

Love ramlade ju med sin gåstol pony i höstas. De från hjälpmedelscentralen trodde knappt på mig då detta aldrig hänt tidigare. Men den byttes ut och så skulle allt vara frid och fröjd. Däremellan har han fått ett ståstöd.



Love i sitt ståstöd. Det blir lite annorlunda lek bröder emellan när den ena har grava funktionshinder.

Men åter till saken. Om ni tittat på nackstödet ser ju det rejält och stort ut och borde räcka. Men inte till Love inte. Vad tror ni han lyckas med? Jo, bak och ut med huvudet så det hamnar BAKOM stödet så där kan man inte lämna honom 2 sekunder obevakad. Och så nya gåstolen. Suuuck, typ ;)




Häromdagen när assistenten bara skulle diska hans matsprutor hör hon han bli ledsen och då håller han på att kasa av den. Sitter halvt på golvet helt fastklämd. Och fick ett litet skrapmärke på ryggen :( Som ni ser så är sitsen ganska smal. så nu kan vi inte lämna honom där ens när vi står 2 meter ifrån och diskar... Pandastolen är nog den enda som är helt säker tror jag.

Hur lyckas denna unge??? Såna här hjälpmedel ska ju vara helt säkra!!!

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Ja så kan det ju tyvärr bli trots säkra grejer.

När jag jobbade på särskolan med då gravt handikappade så såg absolut att dom är så OTROLIGT duktiga på vissa saker som i princip ska vara omöjligt

Postat av: Malin & Tindra

:-) Härliga bilder!

Tindra har ännu samma ståstöd som hon haft sen hon fyllde ett år. Funkar bra men hon är ganska trött på det. Men för några månader sedan fick vi ett sittstöd, det tycker hon om. Har ni prövat något sådant? På Tindras sittstöd får man ett bord satt framför och dit sätter vi alla leksaker. Hon kan sitta i timmar och leka där.

2011-01-28 @ 09:23:52
URL: http://karperobygge.blogspot.com
Postat av: Catrin Fällman

Hej ville bara tala om att det finns sidoskydd att sätta fast om han fortsätter att "krångla". Hör med habiliteringen. Kram

2011-03-06 @ 19:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0