VI TRIVS!!!!

Har varit lite att göra med flytten men nu var det dags för ett inlägg!!!

Kan börja med att vi trivs super i lägenheten. Assistenterna tycker det funkar kanon i Loves del så allt känns faktiskt riktigt riktigt bra :). Det har ju varit jobbigt för oss med assistenter när vi bott lite trångt men såklart har det varit jobbigt även för dem. Inte kul att ränna igenom vårt vardagsrum på kvällarna när vi tittat på tv och så. Nu har Love som en egen liten lägenhet och vill vi sen ha dörren öppen in till oss så har vi det. SÅÅ SKÖNT! Vår del är bara vår! I Loves del finns ingen kokplatta men allting annars. Bilder kommer när vi fått det mer klart.

På fredag ska jag, Love och Kerstin åka till Wilda då en mamma med en flicka på 20 år med trisomi 13 kommer dit! Så spännande! Hoppas bara Love får hålla sig frisk nu. Blir så ledsen om jag inte kan åka dit. Han har varit lite snorig idag men hoppas det är det sista på senaste förkylningen och inte en ny....

För ett tag sen ringde HABläkaren och pratade lite. Han har haft kontakt med en läkare i Lund och då Love nu snart är 3 år ser de tydligen lite annorlunda på honom. Nu jämförs han med barn med cp-skada och eftersom de tydligen ofta har problem med höfterna och Love är stel i sina ska hans höfter kollas oftare. Fick kallelse idag så blir höftröntgen om ett par veckor. Antar att jag ska se det positivt att de ser annorlunda på honom. Mer positiv framtidstro från deras sida.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hej

Så härligt att ni trivs. Jag ser fram mot att få komma och kolla in nya lyan. Är nyfiken :) Vincent hade sagt till Alex att han vill också flytta till lägenhet :) Skönt att Leon också tycker det är toppen att flytta ifrån huset. Ha det så gott. Vi ses snart. Kram Josse

2011-02-03 @ 07:31:40
Postat av: Jennie

Hej Madde.



vad spännande. Hoppas att du vill berätta hur det var sen.



Kul att ni trivs in nya lägenheten!



Va bra att läkarna börjar se mer positivt på Loves framtid. Känns så orättvist bara att Love ska behöva bevisa för dom att han kan, man vill ju att de ska tro på honom från början. Tänker då också på Wilda.



Kram

Jennie (från habföräldragruppen)

2011-02-03 @ 11:26:47
Postat av: Nilla

Ja hoppas verkligen att ni kan komma imorgon. Ska bli såååå spännande. Vill ju så gärna träffa lilleman oxå som inte ser ut att vara så liten längre :D. Vet faktiskt inte om tjejen följer med. Tror inte det men hoppas såklart. Men bara att få höra om deras resa ska bli jätteintressant.

Kram kram så ses vi imorgon.

2011-02-03 @ 19:12:27
Postat av: Amanda

hejsan.



vad roligt och höra att ni trivs så bra :) det gläder mig o läsa. önskar er en trevlig helg..kramar

2011-02-03 @ 23:35:16
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0