Knas någonstans???

Inatt har Love sovit oroligt. Vaknat och varit jätteledsen men ganska snabbt somnat om. Var sedan vaken från 03.00. Sedan imorse träffade vi kortis personal tillsammans med sjukgymnasten. Tror det kommer bli kanon. Däremot verkar chefen för verksamheten vara lite förvirrad. Nu tycker hon att Loves egna assistenter ska vara där nattetid. Har inte kontaktat mig om det utan det var personalen som sa det. Vet inte om hon tagit kontakt med FK om det. Hann inte ringa idag så ska göra det på måndag. Nu har vi ställt in oss på att kortis personal ska täcka hela tiden där så nu vill inte jag börja ändra på det då det har känts bra.

Var bara hemma så Love fick äta sen åkte vi till Karlskrona för att träffa personal på hjälpmedelscentralen för en ny gåstol. Vi provade lite olika och blev till slut en pony. Bilder kommer...

Väl hemma somnade han men vaknade flera gånger och var SÅÅÅ ledsen. Vet inte om det är lite knas nånstans. Nåt i hjärnan som spökar?? Krampade 5 minuter men blev inte lugnare efter det. När han krampade höll Leon på att berätta reglerna för ett nytt spel. Frågade om det kunde vänta lite men han menade att det gick bra att berätta under tiden. Så försökte koncentrera mig på krampen och reglerna samtidigt... Sen fick Love ligga hos oss i soffan så vi hade full koll på honom.

Vid 19.00 fick han ro och sov sedan lugnt. Hoppas han sover bra inatt, det behöver han.


Kommentarer
Postat av: Amanda

huvva stackars love, hoppas han piggnar på sig snart..kram till hela familjen :)

2010-09-18 @ 00:33:39
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej till Loves familj. Hoppas Love är fri från förkylningen nu, och att allt ordnar sig till det bästa för er. Vilken fin bild på killarna,förstår att du är stolt över dem.

Många kramar Pia.

2010-09-20 @ 18:23:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0