Förkylning, igen och igen och igen

Nu har Love blivit förkyld, IGEN. Den 9e (!!!) för i år. Tycker så synd om honom. Kräkningarna från förra förkylningen hade precis avtagit och så börjar det igen. Skrev i blocket igår fm att nu slutar vi med inhalationerna men vad tror ni jag skrev idag, jo, nu måste vi inhalera igen...

En sjuk assistent natten som var. Som tur var kunde min snälla mamma fixa in vikarie på sitt ordinarie jobb som PA och kunde ta Love. Det märks att vi är underbemannade då vi har haft väldigt lite daghjälp nu rätt länge så att gå in på natten är jag inte jättepigg på. Har annons ute så hoppas hoppas det snart är löst.

Måste verkligen komma igång med gymmet igen snart. Love är dels tung men han har också en förmåga att kasta sig bakåt och spänna sig mycket när man bär honom. Ja, när han är i famnen med. Det gäller alltså att hålla emot när han gör så, vilket gör att man blir trött i armarna. Känns underbart att vi är på väg mot kalla vintern med ytterkläder och sånt, kommer bli så mycket lättare då... ;)

Kommentarer
Postat av: Nilla

Stackars lilla Love..och er....Att det ska vara så jävla svårt med assistansen.Här har vi problem med en ny assistent som hade börjat sin bredvidgång.2 nätter var hon här. Kaos från början till slut kan jag säga. Suck....så där blev vi av med en tjej tyvärr.

Kramis

2010-09-25 @ 21:45:53
Postat av: Amanda

stackars love, hoppas han verkligen piggnar på sig snart o håller sig borta från de resten av året..kramar <3

2010-09-25 @ 23:22:22
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma

Hej, här har du mej, mamma till Minna med del13q21q31, alltså att del 21 till 31 på långa armen på kromosom 13 saknar.

Dessutom har jag en son.. Love, född 26 juni 2010.

Lite gemensamt vi hade?



Kram

2010-09-26 @ 13:10:50
URL: http://salkert.se
Postat av: Madelene

Familjen Korb- kul att ni hittat hit. Kommer kika in hos er!

2010-09-29 @ 19:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0