Snart bolagslösa ;)Så här trött var lilleman häromdagen så han bara somnade mitt i leken i lilla rummet :)


Förkylning numero 11 är här och den gör Love alldeles jättetrött så han har sovit nästan hela dagen. Rejält täppt så blir mycket renässans, nezeril och så klart näsfridan :)

Igår sade jag upp samarbetet med vårt bolag, och det känns bra. Har varit nöjd med dem förutom lite småsaker så nu var det dags. Så 1 december står vi utan bolag.... Har varit i kontakt med ett här i närheten som det troligtvis blir, ska kolla upp lite mer bara så vi blir helt nöjda.

Love har krampat en hel del sista tiden så nu har vi höjt krampmedicinen igen, hoppas det hjälper.Ponygåstolen som välte. Har fått en annan nu, bilder kommer på den.

Kommentarer
Postat av: Mijah

Dooooh.. Finaste fesen.. :) <3

2010-10-30 @ 01:38:33
Postat av: Emelie

Å Madde vad underbar han är och så fina kläder. Fantastiskt att han är så stor och klarat sig så "bra". Han är helt enkelt AMAZING!Gör det ont på han när han krampar eller är det mest obehag för han och hemskt att se?

Postat av: Anonym

Emelie- visst är han :). Kramperna är ju ganska otäcka även om man vant sig. Kan tänka mig att det är för oss som Ellys sår är för er. Läkarna har sagt att en stor kramp är som att springa ett maraton så han har rätt ont i kroppen efteråt. Under själva krampen är han medvetslös även om det inte verkar så ibland.

2010-10-30 @ 19:52:57
Postat av: Emelie

Ok, tack för svaret. Så svårt att förstå hur det fungerar men jag vill gärna veta hur han har det den lille=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0