konstiga kramper

Love har haft ett par kramper till. Är lite konstiga, ändrat karaktär igen. Som idag, gav näsdroppar och det var för tidigt efter maten (1.5 timme efter) så han hostade och kräkte. Samtidigt blir han blå i omgångar och andas inte men är samtidigt "kontaktbar" vilket han inte brukar vara vid kramper. Kändes jättekonstigt och otäckt. När man sitter så med sitt barn i famnen som blir blå i omgångar och beter sig konstigt då är man inte kaxig kan jag säga. Ibland känner man sig så jävla maktlös. Det spelar ingen roll vad jag gör, det blir aldrig bättre. Eller jo, klart det spelar roll vad jag gör. Är han förkyld finns det mycket jag göra för att underlätta men ni förstår vad jag menar.

Så imorgon blir det ett besök hos dr Anders. För säkerhets skull, hellre för ofta än för sällan. Vi är väldigt oroliga för att alla dessa förkylningar ska utvecklas till lunginflammation så vill gärna att Anders lyssnar på honom så det inte är nåt.


Kommentarer
Postat av: Amanda

usch o fy..hoppas verkligen love snart blir bättre..kramar!

2010-10-11 @ 23:22:18
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Nilla

Usch o fy....Vi har ju iallafall fördelen att ha övervakning vad gäller syresättningen samt syrgas. Det borde ni ju oxå få ha att ta till i situationer som dem här.Även om han inte behöver det annars.

Hoppas att lillen snart får vara frisk. Det är ju tillräckligt ändå.

Evigt kämpande med våa små liv.

Blev kontaktad av mamman till den 4 åriga norska pojken med ;-)

Blir så glad när man får en massa hopp inför framtiden.

Kram på er och hoppas ni får slappna av snart

2010-10-12 @ 09:28:05
Postat av: Madelene

Nilla- Har ju inte behövt det hittills och vi eldar ju med kamin så hoppas verkligen inte syrgas kommer behövas framöver...Dela gärna med dig av hur det är med den killen!

2010-10-12 @ 15:13:34
Postat av: Maria

Kramar till er!!! De säger ju att vi har en kall vinter att vänta så förkylningar blir det nog:( Stackars Love, hoppas han blir bättre snart!!!

2010-10-13 @ 09:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0