botox och tårar

Idag var vi i Karlskrona och det gick bra. Visst blev Love ledsen, först när de tog bort emlaplåstrena och sen när han fick botoxen. Just när han blivit tröstad så var det dags för vaccination.... Men han somnade gott både i bilen och sen hemma så har sovit här hela eftermiddagen. Så nattens assistent får kanske en lika pigg natt som gårdagens natt? (Love vaknade 23.00 och var sen vaken heeela hennes pass :))

Måste bara säga vilka underbara människor vi möter i sjukvården. Jörgen är en helt fantastisk läkare och människa. Eller hur Mijah??? ;)

Var och kollade 2 lägenheter idag. En 4a och en 5a som egentligen är bokad men vi ville ändå kolla ifall de sen inte vill ha den. Båda skulle funka med assistenterna så vi faktiskt skulle kunna nån typ av privatliv :). Sen vet jag inte med området... Me like vilboken, med närheten till sjön och skog. Har aldrig varit intresserad av att bo närmare byn. Så vilket är viktigast att man trivs bäst med, själva lägenheten eller området? Kommer fundera här nu några dagar....

Kommentarer
Postat av: Ted

Du är som jag och Curt L. Andra sidan viadukten annars kan det va.

2010-11-19 @ 20:40:47
Postat av: Mijah

Haha... Japp! Jag pratade senast idag om herr landehag.. :). Åh, vilken perdey karl! :) mihi!

2010-11-20 @ 12:32:09
Postat av: Madelene

Mijah e in love.... ;)

2010-11-20 @ 17:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0