förkylning på bättringsvägen

Vilken seg dag det har varit idag. Lover har inte varit på bästa humör och vi har varit småsega hela dan.

Annars är han bättre från förkylning och urinvägsinfektion tycker jag. Fortfarande lite rosslig i andning men har fått mer ro när han sover vilket tyder på att han mår bättre. Han kräkte bara pyttelite en gång igår vid matning, JEEEJJJ... Nu i eftermiddags gav jag en hel minimax, satt ca 1 timme för han inte skulle kräka men så fick han en hostattack och fick nog upp hälften skulle jag tro. Nu ger vi i stort sett all mat i knappen för då kräker han mindre. Tror minmaxen retar i halsen som mjölk ofta gör på oss vid förkylning. Efter det var han så trött så trött men hade slem och mat upp i näsan som han drog upp och ner. Sög till slut ut det med näsfridan och han hann inte mer än lägga huvudet på kudden innan han sov djupt... fese... :)

Imorgon är det dax för nytt EEG i Karlskrona. Så hoppas han sover gott inatt för får inte sova på förmiddagen då han ska sova sen under undersökningen. Ska ju få sömnmedel för första gången med. Fungerar det bra så kanske det kommer sättas in regelbundet.

 

Malin- jag pratade med sjukgymnasten och fick denna infon av henne. Det är Swereco Rehab AB som gör den och produkten heter "Gåstol med sittpåse" och har sitthöjd 18-30 cm, kostar ca 490 :-. Hemsidans adress: http://www.swereco.se/

Vi har ju lånat den av HAB, vissa saker man kan göra det med ju och vissa man får köpa själv. Eller hur har ni det? Vi har egentligen inte behövt köpa nåt än så men frågade om en handikappanpassad gunga och OM det finns så är det en sån sak vi får bekosta själva. Hon skulle se om hon hittade en annars får vi helt enkelt pallra upp med filtar i en vanlig bebisgunga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0