Gott nytt!

Idag har hela familjen varit ute på sjön. Love var ganska missnöjd i vagnen men blev superglad när han fick åka snowracer på isen! Dock tröttnade Leon rätt snabbt på att springa bredvid och ville ha tillbaka den igen...

Vad har annars hänt de senaste dagarna? Fyllde 30 i söndags så fullt upp hela dagen... Tur Karin var här på dagen och tog Love. Sen på kvällen kom Johanna och då drog festen igång! Singstar för hela slanten. Hon fick sig nog några goda skratt på Loves rum =) men det bjuder vi på.

Sen i måndags var jag riktigt bakfull men piggnade till sen när det var dags för Majas kalas. Love var inte på topphumör men det fick gå ändå.

I tisdags var Hannah, den nya assistenten på sitt sista intropass och tror det kommer bli bra. Det märks att hon jobbat som PA tidigare och har rutin även om hon inte kan allt med Love än.

Nyår firades i Näsum och det var jättetrevligt. Men en tråkig händelse tidigare på dagen hade gjort slut på både mig och Daniel så vid elva var vi jättetrötta och orkade bara sitta i soffan och prata. (precis som vi dansat och härjat innan...) Och då var ändå Maria så snäll och ville ha Love hos sig på kvällen så vi hade det hellugnt egentligen. Så tack Jim å Lina för en trevlig kväll och sorry att vi blev så trötta...

Love har annars vänt tillbaka lite på dygnet igen och sover de flesta av sina timmar på natten. Märks för nu väcker han mig inte. Så idag har han inte sovit alls på dagen. I morse när jag räknade på dygnsmängden mat så var det alldeles för lite han fått i sig så jag började dagen med att ge mat i knappen. Kändes lite trist när han inte fått mat i knappen sen typ i maj, men men... Fick lite laktulos med för varit hård i magen. Vilket händer när han inte fått i sig tillräckligt med vätska.

Inatt sover Love hos Mijah men får se om det blir nån film. Leon sov till 11 idag så har inte somnat än här. Imorgon blir det partaj igen. Love hos Mijah å Leon hos mormor. Sovmorgon sen på söndag, me like!!

Kommentarer
Postat av: Elin Persson

Gott Nytt! Roligt att han gillar fart Love!Ha det så roligt ikväll...

2010-01-02 @ 22:32:15
Postat av: Malin & Tindra

Hej!

Tindra har varit sjuk så hon har också slang för tillfället :-( Började med spysjuka. Då var vi en natt på sjukhuset för vi fick inte i henne epilepsi medicinen. Det var 21 december. Då satte de slang. Den tog vi bort 1 dygn senare eftersom vi fick i henne medicinen. Men damen ville inte äta! Så hela julen satt vi på helspänn med att försöka tvinga i henne åtminstone lite mat så hon inte skulle tappa i vikt men Tindra sov mest och orkade inget. Den 28 december ringde jag sjukhuset och de skrev ut energidrycker att ge henne men de började hon spy av så 29:e for vi till akuten för att få en ny slang så hon skulle få vätska. Där tog de lite prover och då hade ´hon fått urinvägsinfektion. Så då fick vi medicin för det. Sen 31:a på morgonen var jag och halkade i trappan med Tindra i famnen så då fick hon ett hack i huvudet så vi fick fara och limma det!! Alltså SUCK! Tack gode gud att det bytt år nu så man får börja om! Igår började Tindra äntligen bli sig själv igen och både armar och ben gick i full fart :-)Tack för julkortet!! Vi har inte hunnit skicka någå för vi har bara varit sjuka men vi vil ju självklart önska er en god start på det nya året :-D

2010-01-03 @ 09:41:52
Postat av: Jennie P

Gott Nytt år på er allihopa!!Vi syns och hörs snart igen hoppas jag!

Är Leon bättre nu förresten?Kram kram

2010-01-04 @ 12:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0