lugn dag

Huu.... så kallt det är nu. Vill inte ens ta ut Love överhuvudtaget.

Så idag har det inte hänt mycket här, han sov en timme på förmiddagen och lekte sen några timmar. Somnade igen vid 15 och sov till 20. Så Johanna fick en relativt lugn dag då hon jobbade  14-20. Men de kan behöva såna dagar med ibland då de långa nattpassen kan vara ganska intensiva. Visserligen vaknade han till och från hela eftermiddagen så ena stunden låg han i knäet och nästa i sin säng. Love är mer nöjd nu men också ganska krävande. Man är verkligen upptagen med honom när han är vaken då man måste sitta med honom och hela tiden greja med leksaker framför honom. Men så skönt det är att han mår bättre!! Som idag gastade han men då tog jag honom i händerna så han får stå och balansera i knät, det gillar han, och sen pussar man honom kring munnen- då fyrar han av värsta leendet, helskön =)

Imorgon bär det av till Karlskrona för botox. Hoppas på bra resultat och att det inte kommer göra för ont när de sprutar in det. Stackars liten :(

Var på en föreläsning nu ikväll som förskolan anordnade. Hon pratade lite om hur mycket barn får och hur mycket de får uppleva, men åker på semester hit å dit. Jag mådde lite dåligt efter förra sommaren när alla kom hem efter många upplevelser- resor hit och dit. -Vad har ni gjort för kul?? Jag svarar - nej, inte så mycket. Varit hos Mia å Jens, vid Halen, lekplatsen i byn osv... Känner samma inför sommaren- alla börjar planera för alla aktiviteter... Vi nöjer oss nog med några dagar i Göteborg och sen lite småresor hemomkring. Tycker synd om Leon som inte får uppleva mer för vi inte kommer nånstans för Loves skull. Men så tänkte jag ikväll att Herre Gud, han är 3 år. Några dagar i Göteborg med Liseberg där vi har superkul och sen bad å så här hemma, det räcker ju faktiskt. Menar verkligen inte att nån som läser ska ta illa upp om de har mycket inplanerat. Det jag menar är bara att nu tänker jag inte ha dåligt samvete för allt vi inte gör som vi skulle gjort om Love var frisk. Vi börjar i liten skala, sen att vi nog aldrig åker uromlands med Love men en dag ser ni oss kanske i Astrid Lindgrens värld =)

Marie- jo, vi har ju varit på sim i Asarum och där har de flera hjälpmedel. Men de borde ju ha typ samma här nere???


Kommentarer
Postat av: Moster Maria

Hej!!Hoppas allt gick bra igår i Karlskrona. Ni åkte trots snöstorm? Men de stora vägarna brukar ju vara ok.Att komma till GBG är inte helt fel. Love diggar ju Liseberg. Vi tycker det är mysigt och kul när ni kommer. Tilde och Tyra ville titta på kort idag. Med Love, Tilde, Leon och Tyra sa de.kram från oss

2010-01-28 @ 08:26:18
Postat av: Moster Maria

Hej!Här hinner man ju skriva två inlägg innan du lägger ut något... Du är ju inte snabb...Här är det bra i alla fall. Ingen kräkis hittills peppar peppar. Så Tilde har sitt kalas imorgon. Förhoppningsvis.Kul skämt Daniel skickade till Jens. Så dålig så den blev bra. Äntligen ett skämt i min klass!!!:)Ialla fall kram från oss. Saknar er!!!

2010-01-29 @ 21:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0