tillbaka... :)

Nej minsann, dags att komma tillbaka.Mijah å fese


Love har blivit mycket bättre från sin förkylning. Har fortfarande lite svårt att äta, får hosta = kräker lätt så det mesta ges i knappen. Älskade knapp, den räddar oss!!! Visserligen har Love gått upp väldigt mycket så ingen fara så, men oron för urinvägsinfektion gör att vi försöker få i honom tillräckligt med vätska vart dygn.

Vi har ny annons ute men har inte hittat nån stjärna bland de ansökningar som kommit in än tycker jag. Håller tummarna för att den kommer :)

Imorgon kommer mäklare hit. Hoppas verkligen vi säljer huset nu. Börjar bli lite väl trångt på alla sätt och vis. Jobbigt när assistenterna måste gå genom vårt tv-rum, Love behöver större rum för alla saker och han behöver stora öppna ytor för att kunna köra runt i sin gåstol. Sen är det svårt när tomten är ganska sluttande och köra med vagnen. Så tack till Kerstin och Eva som var här och hjälpte till att städa och röja, vad enkelt det är när man hjälps åt!!!

Har lite att ta tag i nästa vecka. Ringa handläggare på FK för att höra om beslut tagits gällande om assarna kan vara på korttids nattetid. Sen börjar det bli svårt att få in Love i bilstolen så vi behöver byta bil under hösten, så blir att ansöka om bilstöd. Har lite funderingar på vad för bil som kan passa och min kära bror har redan börjat kolla bilar men om någon har tips på vad för bil som är bra till ett barn som Love så hojta!!

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Glad att uppehållet blev kort! :)Kan rekommendera Opel Zafira. Den är hög, gott om plats i baksätet, och ett rejält lastutrymme.

Vår familj består av sambon som är drygt 2 m lång, sonen ca 197 cm, dottern 173, mig själv 174 och lite mer än lagom bred ;) Dessutom har vi 4 cairnterriers. Vi får alla plats utan att det blir trångt i vår Zafira -03. Bonusen är dessutom att den aldrig har krånglat, bara fixat bromsar och bytt däck, vilket får anses som normalt slitage.. ;)

Vet inte om den kan passa er, men kolla den!Kram

2010-08-08 @ 22:26:13
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/
Postat av: Amanda<3

vilken fin bild :) kram till er alla

2010-08-08 @ 22:42:06
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Mia

Välkommen tillbaka! Fin han är, Love =0)

2010-08-09 @ 13:11:49
URL: http://joels-resa.blogspot.com
Postat av: Annica

Så fin han är ...eran Love. Jag jobbar hos lilla góa Wilda nu till skolan börjar. Det är såååå mysigt och hon är så underbar.

Hoppas att ni får tag i en bra assistent till Love. Håller tummarna.

Kram Annica!

2010-08-10 @ 14:05:44
Postat av: Veronica

Fint kort o duktig kille,

ser ut som han "slurkat i sig" allt i flaskan!

2010-08-10 @ 15:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0