shopping...:)

Idag har jag köpt en overall till Love! Var inne i Kritstianstad en runda och hittade en så mjuk och gosig overall på PoP. Den har dubbla dragkedjor vilket underlättar när man ska ta på den. Det är ju inte så att Love hjälper till direkt... Fanns bara upp till storlek 92 så hoppas den passar.

Love har fått feber igen. Har ju precis blivit bra från förra förkylningen så kommer det igen. Stackarn. Så sovit mycket idag.

Var nere på barnkortis idag för lite diskussion inför hösten. Tror det kommer bli kanon. Troligtvis får Love alla sina dygn på helgen som vi önskade. Vet inte riktigt när vi kan börja med introduktion men de skulle höra av sig.

Har suttit lite nu på kvällarna och filat på schema inför hösten men inte så lätt faktiskt. Krånglar till det då de ska ha olika tjänstgöringsgrad och inte lika mycket helger. Sen när man har både dag och natt blir det krock ibland. Men vill att alla har både dag och natt här så inget att göra :)

I lördags var lilla Wilda här med delar av sin familj. Jösses, vad man har mycket att prata om!!! Jag ska till dem snart för att träffa en mamma som med haft ett barn med T13. Skönt att vi bor så pass nära som vi gör så man kan träffas lite då och då.

Imorgon drar det igång igen, sjukhusbesök för att gjuta nytt ståskal. Hoppas han kommer kunna det sen ett tag, det förra växte han ur på ca 2 månader...


Kommentarer
Postat av: Amanda<3

kul med shopping..kram till er alla :)

2010-08-16 @ 22:44:50
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Mia =)

Shopping är aldrig fel! Blev det en PoP i fleece? Jag köpte en fin grön på rean på nätet, i fleece med randig insida! Så himla nöjd! Joel har mest PoP i garderoben. Börjar bli dags att använda den här uppe i norr!

Hoppas Loves magonda försvinner. Stackarn!

2010-08-21 @ 12:06:56
URL: http://leftinthedark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0