ny penicillinkur

Har spenderat nästan hela dagen på sjukhuset, men det gick bra där tycker jag. Jörgen Landehag är en fantastisk läkare. Måste säga att vi haft sån tur med alla läkare vi haft kontakt med då de alla alltid sett till Loves bästa och alls till hans diagnos. Ex att vissa saker gör de inte med honom pga av diagnosen. Började med vikt- 13 KG!!!! Haha, storfesen. Hade en sänka på 101 och ska normalt ligga på under 8 så en rejäl infektion i kroppen. Sen ville de ha ett urinprov så bara att sitta med mugg igen.... :). Sen var vi och röntgade knappen för att se så det inte läcker nånstans så mat hamnar i bukhålan, men det såg bra ut. Urinen visade på bakterier så blir en penicillinkur för 4e eller 5e gången i år.

Blev så jäkla förbannad innan röntgen. Vi satt vid en soffgrupp och tittade på tv i väntrummet. Då kommer en mamma och en pappa med en 2 åring och trycker in sig med. Då säger mamman -behöver du kräkas mer? Jag och Daniel bara tittar på varandra och reser oss och går. Mesar som inte säger något!!! Vad är det med oss??? Men så jäkla dåligt att inte sätta sig nån annanstans när man har ett kräkande barn.

Sen byttes knappen, skönt att slippa göra det själv. Så de hittade ingen egentlig orsak till att han har ont av knappen men hoppas att penicillin+ knappbyte hjälper.

Kommentarer
Postat av: Mia =)

Men folk tänker inte! Märkligt... I Lund får man minsann inte lämna rummet om barnet misstänks ha något som smittar.

Sunt förnuft är minsann/tyvärr ingen självklarhet!

Hoppas Love mår bättre snart. Och era assistenter. Vilken otur ni har =(

Kram

2010-08-23 @ 17:15:20
URL: http://leftinthedark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0