Måndag 2 november

Idag var jag å Love en runda hos Jennie K för lite skvaller ;). Där sov han gott i famnen hela tiden men har inte varit så nöjd sen. Ska ringa läkaren imorgon för nu är det inte bra. Love kan inte må bra som han är nu och har varit ett tag. Diskuterade ett tag om han är uttråkad men vi har försökt roa med leksaker, promenader å allt möjligt men inte hjälpt. Gympa har han fått ofta men inte hjälpt. Ja, eller hjälpt en kort stund. Men när jag såg Tindra och Linnea, hur nöjda de är med tillvaron så kan det inte stämma med Love. Han måste ha ont i perioder. Får se vad läkaren säger...

Börjat med lite vanlig välling och han åt ett helt mål igår. Så hur var bajset idag då? Jo, mycket hårdare såklart. Hm...Så vad är vitsen med att vi byter mat och han blir hård i magen igen och måste ha laktulos... Nej, ska se vad dietisten säger näst vi pratar. Tänkte faktiskt inte på hur hård i magen han blev av ex nan för ett år sen men kom på det direkt när jag såg hur hård i magen han var idag. Har inte varit några problem med det sen han började med nutramigen. Sååå, åtgärda ett problem men skapa ett annat...

Gick igenom ansökningar för grav.viket med Johanna på VitaNova men hittade ingen direkt så vi la ut den igen, så nu hoppas vi på flera stjärnor!!!! Känns väl lite sådär att behöva gå igenom en massa ansökningar igen men är man kräsen så är man;) Endast det bästa åt vår hjälte!

Denna veckan är Tilde å Tyra hos mormor och jisses vad förståndig Tilde blivit. Leon och Tyra bråkade lite om TV:n för Leon ville se något med starwars och Tyra ville Ämil (Emil ;)). -Nu får det räcka, säger frökenfräken på lite fräsig göteborgska och skiljer dem åt =)

Återigen, rekommenderar bloggen http://honungspojken.blogspot.com/
En väldigt öppen mamma angående sorgen man tvingas ta sig igenom. LÄS LÄS :)

Idag började nya schemat gälla. Nu har vi hjälp från 20.00 5 kvällar i veckan. Känns hellyxigt, meennn.... oftast är de ju så i de flesta familjer att barnen vid de här åldrarna sover vid 8... Så ur den synvinkeln är vi numer som en "vanlig" familj ;)

Ha det fint!



Kommentarer
Postat av: Jennie P

Jag sitter och läser honungspojken och gråter. . Och sen läser jag din blogg och då gråter jag lite till. .



Varför ska en del drabbas så hårt..

Kan inte låta bli att undra om det finns en Gud?



Skickar en STOOOR KRAAAM!!!

2009-11-02 @ 21:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0