pulkåkning

Idag har Love åkt pulka! Det gillade han. Vi fick Elins gamla bebispulka så ska se om vi med hjälp av åkpåse kan få till det så Love kan sitta själv i den. Idag åkte vi tillsammans han å jag. Leon var jättemodig och åkte snowracer själv nerför vår gamla backe i Kyrkhult. Sen bjöd den rara familjen Persson på taccos och fika så nöjda och glada var vi när vi kom hem =)

Nu ska jag gå och röja här, fredagsnöje... Men husvisning imorgon middag så gäller att göra det mesta ikväll.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Hej Madde! Träffa din kära mor för en stund sen, alltid lika kul att se henne! Hon sa denna adress så ja kunde gå in här, min mobil blev ju stulen så inget nr till dej längre. Ja e hemma nu så vi måste bestämma tid för en dejt!!! Hör av dej! Så fin han e lille Love! O stor har han blivit! Kram

2009-12-19 @ 18:43:15
Postat av: Linn

Va härligt att gamla pulkabacken i K-hult fungerar än....Snö är ju verkligen härligt - om man hade sluppit att skotta ;))



Tänkte bara skicka en liten hälsning så här i jultider och passa på att önska dig Madde och hela din familje en God Jul och Gott Nytt År.



Blir helt rörd när jag läser dina tankar och funderingar om hur ert liv ser ut. Och du de där på lucian ska du bara strunta i. Klart att grabben skall med ut!

2009-12-22 @ 19:28:04
Postat av: Marie Andersson

Vad skoj att Love gillade pulkaåkning! Hoppas ni haft en bra jul allihopa! Kram

2009-12-25 @ 15:26:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0