rullstol och viktproblem

Idag har vi varit och provat nya rullstolen, panther. Såå smidig! Kommer bli kanon. Behöver göra lite ändringar så vi fick inte med den oss hem. Men visst sitter han bra?!? :)



Vi gjorde också mätningar till CPUP:n. Det görs 2 ggr/år. De mäter helt enkelt stelheten i Loves leder. Armarna var jättebra, bara hans händer som är lite vridna men vi gör handgympa flera ggr varje dag och eftersom han är så aktiv med sina händer är inte handortoser aktuellt ännu. Ben och fötter är han lite stel i men vi gympar och det var inte sämre än sist. Jag har varit lite orolig för ryggraden, att den inte känts som innan men sjukgymnasten tyckte den var jättefin, skönt.

Sen gick vi upp till barnmottagningen för att träffa dietisten. Där kom vi fram till att vi ska bättra oss med smakportioner och det vi ger ska vi blanda med minimax. Vi ska också byta ut "knappmålen" till en annan sort som innehåller mer fibrer och som är mer lämplig till en 4åring än minimax. Han kommer fortsätta få minimaxen dagtid ett tag till sen får vi se. Kommer prova den nya även dagtid men inte säkert han kommer äta den. Love har fortsatt gå ner, från 15.7 den 8 mars till 15.2  den 10 april till idag 14.8. Hm, inte så bra men vi får helt enkelt fortsätta komplettera i knappen och hoppas det vänder snart.

Kommentarer
Postat av: Lisbeth Z

Hoppas det hjälper med kompletteringen av maten. Men det ser ut som han drar iväg så det knakar på längden iaf!

Kramar

2012-05-10 @ 23:00:02
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/
Postat av: Maria

Vad fin och smidig den verkar. Det är otroligt vilka fina bilder du lyckas få till:) Många kramar från oss!!!

2012-05-11 @ 21:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0