Tisdag 29 september

Igår kväll blev stackars Love jätteförkyld, snorade som attan. Men har ändå sovit okej inatt. Har sen varit smågnällig idag men vem är inte det när man är förkyld?

Nu är han hos mormor där han ska sova inatt, så lite väl tyst och tomt här ;)

Idag har sjukgymnasten och arbetsterapeuten varit här. Jag och Leon körde till Jennie K och Millie och Nikki efter dagis så sen fick vi skynda oss hem! Så nu har Love fått ett litet bord till pandastolen. Ska sätta fast lite saker han kan pilla med så han förhoppningsvis trivs där bättre. Nu sitter han där ett par minuter sen gnäller han bara. Så då blir det att han ligger i lilla rummet istället när vi äter. Vilket gör att när han legat tyst 3 minuter får man gå och kolla honom eller vända över till rygg om han ligger arg på mage... Känns så trist eftersom han inte blir delaktig i måltiderna. Man vill ju ha honom vid bordet även om han inte äter med oss.

Anna, sjukgymnasten är så rolig. Har fått kallelse till ortopeden för ståskal den 3e november men det tyckte hon var för länge, Love ska minsann prioriteras!!! Så hon skulle ringa och försöka få en tid snabbare. Hon är helt toppen, verkligen.

Pernilla- kul att du med hittat hit. Nej, tror verkligen inte man får göra så egentligen. Men de hittar väl på sina egna regler i kommunen... Saken är ju att jag kunde fått läkarintyg förra hösten om behovet av Leons dagisvistelse men eftersom Maijjalisa var helsjysst kring det så behövde jag inte det. Kan ju säkert få det nu men känns trist att bråka om.

Kände bara, IGEN :(, hur många det är som verkligen inte förstår vår situation.... För självklart planerar jag helst inte in nåt på fredagar då det är rätt mysigt att bara ta det lugnt hemma med båda barnen då. Lämnar inte Leon för det är roligt, skulle inte varit där alls egentligen ju...

Känns helkonstigt att avboka viktiga läkarbesök för att dagis inte kan ta ETT barn till, EN fredag kanske en gång per termin....

3 intervjuer på fredag, hoppas hoppas...

Ha det fint!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Johansson

Lycka till med intervjuerna!! Du var för rolig när du skrev om den gravida tjejen! Tänk att de finns i verkligheten. Haha

Kram Pernilla

2009-09-30 @ 06:59:35
Postat av: Maria

Vad ledsen man blir när man läser om de som verkligen inte förstår.



Vilken höjdare tjejen måste ha varit. Undrar om hon inser i efterhand vad hon sagt. Hon kanske hittar hit till bloggen:)



Hoppas ni hittar någon på fredag!!



Kram

2009-09-30 @ 07:58:33
Postat av: Jennie P

Jag skrattat högt ibland när jag läser din blogg - du skriver så roligt.. haha.. den där tjejen verkar ju för skön! Kanske inte har alla hästar hemma om man säger så.. Eller var hon bara en VÄLDIGT öppen person.. ;-))



Påminn mig jag ska berätta om en tjej som ville sälja massagestol till oss - hon berättade sitt livs story på ca 5 minuter direkt när hon kom innanför dörren här..



Hoppas ni hittar någon fin tjej på fredag!

Låter som det är bättre för er om ni kommer ner i nästa vecka istället?

Kram

2009-09-30 @ 12:32:21
Postat av: mormor

Lille Love-prinsen har sovit gott inatt i moster Majas gamla vagn. Men inte mer än 1,5 timme i taget.Sen har han pratat och gått på. Och lekt med Majas leksaker. Och den snor-sugen är ju himla bra.Det är oxå tur att det finns alvedon o näsdroppar.



Kramar mommo

2009-09-30 @ 18:34:20
Postat av: Jennie P

Kerstin verkar också vara ett fan av Näs-frida!!

Ja, visst är den fantastisk!!



Härligt att Love - och hela familjen - har såna härliga människor runt omkring sig!! :-D

2009-09-30 @ 19:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0