Nån typ av tv-övervakning sökes

Häromdagen var vi på Leons gymnastikavslutning men Love var mest bara trött...



I fredags var vi på HAB för de skulle mäta Love för att se om han blir stelare. De kallade det CPUP. Man mäter 2 gånger om året fram tills barnen är 6 år sedan en gång om året. Love är ju lite stel här och var men inget allvarligt. I handlederna är han stelare än normalt om man trycker åt tumhållet men överrörlig åt andra hållet. Men där gör vi redan gymnastikövningar för att motverka stelheten så behövdes ingen åtgärd. Love blev som vanligt arg när han blev fasthållen. Efteråt gick vi till sinnesrummet igen och lekte lite i bollhavet :)



I helgen har det ju varit helt fantastiskt väder och igår em bjöd vi hit Daniels syskon på lite grillning. Love somnade för natten redan 2 på eftermiddagen så sov sen hela kvällen. Vi rullade in hans säng i tv-rummet så vi hör honom ute och har andningslarmet kopplat men på detta sättet kan man ändå missa kramper så vi får kolla till honom regelbundet. Detta kommer inte funka hela sommaren så ska köpa någon typ av tv-övervakning så vi kan se honom när vi sitter ute. Skulle vara helt perfekt att ha koll på honom samtidigt som man kan sitta ner med sina gäster. Så har någon nåt bra tips så tar jag tacksamt emot det!!! Love var sen vaken från midnatt så inte så att han sen sover hela natten med.... :)


Kommentarer
Postat av: mijah

Hihi, va han ser ut att trivas i bollhavet lilla lusen.. :) mysigt! :)

2011-05-10 @ 08:56:19
Postat av: Lotta

Bli inte arg på mig nu och missförstå, men det finns tv övervakning att användas i hästtransporter och ladugårdar för att övervaka födslar och transporter. Kolla på Bole eller följ länken nedan.

För oss bönder är det ett bra hjälpmedel som borde funka för dig med. Lycka till. http://www.boleproducts.com/BOLEB2C/tradepoint/b2c/ui/catalog/itemview.aspx?key=6680510

2011-05-10 @ 16:19:26
Postat av: Loves mamma

Lotta- helt lugnt :). Har själv haft häst i många år så är verkligen inte främmande för att använda nåt som egentligen hör hemma i en ladugård ;). Tack för tipset, ska kolla upp sidan!!

2011-05-11 @ 22:49:41
Postat av: Madde

Va fin han är stora Love :) Jag har följt både er, Wilda och Elly ett bra tag och ni alla är så otroligt inspirerande!



Kolla på vanliga "baby monitors" det finns dom med både mindre och större LCD skärmar, inte så farligt dyrt heller.



Kram på er! -Madde

2011-05-12 @ 14:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0