besök hos Wilda

Idag har jag, Kerstin och Love varit och hälsat på Wilda med familj. Daniel kunde inte följa med då han varit hemma från jobbet i förkylning så onödigt att riskera att smitta ner Wilda. Så skönt att det äntligen blev av!

När man träffar andra trisomiföräldrar så känner man direkt en sån gemenskap. Vi, bara vi, vet hur det känns, hur man mår och vad man går igenom och det är så skönt att få ventilera och utbyta erfarenheter. Äntligen någon som förstår vad man pratar om. Även om många i vår omgivning vill och försöker förstå kan de aldrig det, hur mycket vi än pratar och umgås. För mig är det en typ av terapi att träffa andra i samma situation. Visst var det bra med träffarna på HAB men de barnen har inte fått en dödsdom över sig och var inte alls så gravt handikappade som Love. Man behöver träffa andra som förstår precis hur man känner.

Nilla och Jesper- så givande att träffa er och era barn. Vilka kämpar ni är!! Hoppas vi får till fler träffar!!!





Vilken kämpe Wilda är. Hon har alla odds emot sig men hon, såväl som Love, kämpar tappert och envist. Våra sanna hjältar.




Kändes lite konstigt att Love för en gångs skull fick vara den store gossen. Hoppas dessa 2 små får fortsätta följas åt på vägen.


Kommentarer
Postat av: Nilla

Tack själv...för oss var det väldigt givande och självklart måste vi träffas igen så vi kan få se Loves alla grejer ;-)

Kramar

2010-05-31 @ 07:39:19
Postat av: mijah

Så underbart fina dom är dom små liven! <3

2010-05-31 @ 13:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0