följa Loves rytm? ;)

I tisdags krampade Love precis efter jag gått för att hämta Leon på dagis. Hannah hade larmat på Daniel, men han trodde att det var Leon så han hade först bara stängt av... Det var en rejäl kramp som varade mer än 5 minuter. De hade velat med stesoliden, Daniel mindes inte hur mycket han skulle ha, men sen släppte krampen.

Sen dess har det varit lugnt, så får se här framöver om det kommer fler.

Idag har Love varit hos Maria och när Daniel kom för att hämta sov han så det var en jätteledsen Love som kom hem. Han ville inte alls bli väckt. Är ju det här med tider, ibland måste man följa dem men sånt vill inte Love veta av. Han vill äta när han känner för det och sova när han är trött. Stackarn... Nu nanar han gott igen.

Inatt var han vaken från 01, sov en timme mellan 7-8, sen vaken hela förmiddagen. Läkaren har varit rädd att epilepsimedicinen skulle göra honom trött men ingen risk med Lovelej.

Igår kväll ringde mamman vi lärt känna som hade en liten T13-gosse som gick bort 2002. Det är så skönt att vi fått kontakt för är så skönt att prata med nån som vet precis hur man har det, hur man mår. Hur det är att leva med assistenter, med kramper, med ständig oro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0