ryckningarna

Jag har sagt det innan men säger det igen: Love har världens bästa läkare! Inte så att han vet allt men han är så otroligt sympatisk och man kan inte annat än att gilla honom. Ja, de är bra allihop på "vår" barnmottagning :)

När läkaren inte vet så säger han det, men han diskuterar då alltid med andra läkare tills vi kommer fram till bra lösningar. Och man måste inte veta allt, det är bra att ta hjälp av andra. Sen kanske det inte alltid finns någon lösning men han försöker verkligen alltid lösa problemen Love har.

Problemet nu är ryckningarna. Jag upplever att de blir lite värre varje dag. Vi antar att de är kramprelaterade men att de sitter för långt in i hjärnan så de inte kan ses på EEG så ett nytt sådant avvaktar vi med. Läkaren ringde och diskuterade detta med den nya HABläkaren som är barnneurolog. Henne ska vi träffa den 10 april för första gången.

I nuläget gör vi inget mer än att jag ska filma det så läkarna kan se hur de ser ut. Fast de kommer egentligen så pass ofta så träffar de Love en timme lär de se det. Men bra att ha det filmat så kan man se det fler gånger. Blir det värre ska vi öka iktorivilen med en droppe på morgonen men han var väldigt osäker på att det skulle hjälpa. Annars kommer vi troligen byta till någon annan krampmedicin och se om det hjälper. Därefter får vi se, men bra att ha en plan att börja med.

Kommentarer
Postat av: Malin & Tindra

Hej!

Tindras epilepsi började ju med ryckningar. De försvann helt med Orfiril long medicinen ifall ni inte prövat på den. Nu kan det ju hända att den heter något annat i sverige men via internet hittar ni säkert vad den heter i sverige.

2012-04-02 @ 11:58:56
URL: http://karperobygge.blogspot.com
Postat av: Lisbeth

Det är värt hur mycket som helst när man hittar en läkare man har förtroende för!



Glad Påsk

Kram

2012-04-05 @ 20:37:44
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0