Det säger bara poff så har han vuxit....

Häromdagen tröttnade jag på att Love sitter så illa i vagnen nu i vinter när han haft åkpåsen med så tog bort den. Då upptäcker jag att Love växt rejält i vinter. Fick höja ryggstödet flera centimeter så bältena kom upp. Vet inte om det blev helt bra men de kommer från hjälpmedelscentralen på tisdag så de får kolla det då. Man tycker det är bara över vintern men det är ju faktiskt 5 månader sedan jag satte dit åkpåsen så inte så konstigt det behövde ändras. Så nästa gång vi är inne på barnmottagningen ska jag väga och mäta honom.

Imorgon ska vi till sjukhuset för att Love fått tid hos en tandläkare där. Kan bli intressant att se vad hon har att säga. Loves tänder är enormt fina och jämna, ovanligt för trisomi 13-barn. Och nu äter han bara i knappen på natten så tror inte hon har något att klaga på i alla fall :)

Ni skulle träffa Love nu, läsare. Och se hur mysig han är! Det bästa han vet är att ligga på rygg och hålla i ens händer så ska man dra honom upp. Han spänner nacken och håller upp huvudet så fint och sen när man drar upp honom och tillbaka igen, skrattar han så gott och tycker själv han är jätteduktig! Hans leende är så härligt så man blir helt varm i hela kroppen. Sen lutar man sig ner över honom och då håller han om en och känner i håret. Sån going!

Och när man plockar upp honom i famnen kramas han och känner och känner i håret. Såå mysig. Bilder kommer... Nu har vi snart fått allt iordning så alla sladdar kommer på plats. Fick ju tips om att man skulle kunna använda nåt minneskort i kameran men det går tydligen inte med vår kamera. Men snart så!

Kommentarer
Postat av: Mijah

Ska bli intressant hos tandis idag.. :)



Miii.. Lilla lusen.. Han är så duktig vår lonse! :)

Finns ju inget mysigare än när han lägger armarna om en och bara gosar! :)

2011-03-18 @ 09:20:58
Postat av: Jennie

Så härligt att höra.. Ingenting är ju såå gosigt som ens barns härliga armar omkring sig... Förstår att ni njuter då!! Kram kram till er alla!!! :-)

2011-03-19 @ 20:33:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0