Vattenkoppor på g??

Idag har Love varit såå mysig. Om man har honom stående framför sig och pratar med honom nära ena örat och pussar honom tätt intill örat är det sen precis som han vill kramas och säga något tillbaka och även pussas tillbaka. Så söt! Sen bara älskar han sin nya duschsäng. Där härjar han runt och skrattar som bara den.

Så idag har han varit så nöjd med allt vi gjort, såna dagar är toppen. Är en del man ska hinna med; fotortoser, höftortos, ståstöd, sjukgymnastik, smakportioner, lek och utveckling och gärna lite frisk luft. Och så mys klart. Och lite mat då och då. Ibland känner jag mig så stressad över allt jag inte hinner men gäller att se det man faktiskt får gjort och inte tvärtom.

Nu har barnens kusiner fått vattenkoppor och vi träffade dem i söndags så får se om barnen blev smittade. Det går på dagis med så går ju inte undvika. Ringde och pratade med läkaren men Love kommer inte få något mot det utan blir han  sjuk så får vi underlätta så mycket vi kan för honom. Vill egentligen att Leon ska få det då det är bättre ju mindre de är men man vill skydda Love mot allt sånt. Samtidigt har vi sagt att detta inte får gå ut över Leon för mycket så att exempelvis vaccinera honom för att skydda Love har inte varit något alternativ. Vi skyddar Love så gott det går genom att han inte träffar de som är sjuka och inte är med i affärer nu sjukdomstider. Sen kan man inte göra mer. Så resonerar vi.

Kommentarer
Postat av: Amanda

hej på er :)



hoppas allt är bra med er och att ni klarar er ifrån vattenkoppor..stor kram till er

2011-02-16 @ 23:03:49
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: jessica

vill bara säga att du har en underbart söt liten kille

2011-02-17 @ 18:00:33
Postat av: loves mamma

Tack Jessica! Visst är han :)

2011-02-17 @ 18:29:54
Postat av: Jennie

2 söta killar ju!!!!!

2011-02-18 @ 21:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0