Husförsäljning eller inte, det är frågan...

Idag fick vi veta att köparen på vårt hus har en köpare på sitt hus. Så nu står alltså bara en besiktning av hennes hus mellan vår husaffär. Först kände väl både jag och Daniel sådär inför det då vi både vill och inte vill sälja vårt hus. Men nu känns det faktiskt bra. Vi MÅSTE få landa lite och ordentligt få bearbeta denna livskris som det trots allt är att få ett barn med T13. Trots att det gått snart 2.5 år sedan vi fick beskedet har vi ännu inte helt kunnat landa i det utan det har hela tiden varit nåt. Ingen sömn, problem kring assistansen, sjuka assistenter, ny rekrytering, ny rekrytering, ny rekrytering, husmålning, byta bil?, kortisintro, flytt- ingen flytt? osv osv...Har ju haft planer på utbyggnad och efter mycket planerande och mycket jobb hade det säkert kunnat bli jättebra. Men, vi behöver lugn NU!!!! Ska boka tid för att kolla en 4a med egen ingång till assistenterna, kan bli bra. Det kommer lösa sig!

Love är mycket bättre från sin förkylning. Hostar och kräker fortfarande en del men inte så farligt. Imorgon ska vi till Karlskrona för ny botoxinjektion och vaccinering av influensa. Ska prata med Jörgen då men tror vi kan avsluta penicillinkuren nu.

En assistent var ju hemma med sitt barn ett par veckor och när hon kom tillbaka tyckte hon det hänt jättemycket med Love. Och Maria var sjuk en vecka och sa detsamma när hon kom tillbaka. Jag är nog beredd att hålla med. Då jag träffar Love varje dag är det ibland svårt att se de där framstegen men tycker nog det hänt en del sista tiden när jag tänker efter.  Ett exempel är att om man håller i Loves händer när han ligger ner så är han jätteduktig på att först sätta sig och sedan dra sig upp på fötterna med endast lite stöd av oss. Och han känns mer "med". Helt ärligt så tror jag han ibland jäklas lite med oss... Nyps och drar i håret och så ;)

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja, tror också det kommer bli jättebra om ni tar fyran.. :-)

Och vad roligt att höra om hans rackartyg.. haha..

Kram på er!



2010-11-17 @ 22:04:29
Postat av: Amanda

jag önskar er all lycka, hoppas allting blir bra för er alla..kramar <3

2010-11-17 @ 22:53:06
URL: http://jessicaaamandaa.blogg.se/
Postat av: Nilla

Hoppas så innerligt att ni kan få lite lugn o ro. Det verkar hända en del positiva saker i ert liv nu oxå. Kul i allt elände.

O lilla Love....hoppas så att vi kan träffas snart igen.

Kramis

2010-11-18 @ 07:52:02
URL: http://www.wildavaregenangel.blogspot.com
Postat av: Marie Andersson

Hej! Härligt att höra om Loves framsteg,spännande! ha en bra helg =0) Kram

2010-11-19 @ 14:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0