Holje marknad

Idag tänkte vi åka ner till Holje marknad allihop. Love sov en halvtimme vid 8, annars hade han varit vaken sen 03.00. Gav han mat innan och gav då ett helt mål i knappen så han skulle klara sig sen 4 timmar. Dumt beslut då han  såklart kräkte. Som tur var låg han på bädden där vi byter blöja så kom inte i bilen i alla fall :). In i duschen sen körde vi ner till byn. Love gillar mycket ljud och starka ljus så de första 2 timmarna var han jättenöjd och glad. Men sen började det regna lite så regnskyddet åkte på och då kom han på att han var jättehungrig och jättetrött och blev jätteledsen så vi beslutade oss för att åka hem. Väl hemma åt han bra och somnade sen gott.

När vi ska hitta på saker får vi fundera över vad som gynnar Love att få följa med på. Han är ofta nöjd en timme eller två men vill sen gärna hem och speciellt då han är trött. Så fara iväg med honom längväga i sommar känns som en mindre bra idé. Då har han det nog bättre hemma med en assistent. Sen att det känns sådär att inte åka hela familjen är något vi får vänja oss vid för allas vår skull.

Att vara på tillställningar som tex idag lider både jag och Daniel av. Vi mår så dåligt av hur ensam Leon är. Han sitter i karusellen själv men vinkar ändå glatt varje varv han åker förbi. Där skulle ju Love med suttit och vinkat... Den sorgen kommer vi nog aldrig över. Man gläds över att Love orkar leva samtidigt som vi fortfarande sörjer vår friske Love som inte finns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0