straffas för val av läkare??!!

Vad har hänt sen sist?? Jo, nu är det så att när man väljer privat läkare till sitt barn tillhör man inte längre BVC. Vilket kanondrag, verkligen. Så nu ska jag beställa material från Wix och även all vaccination å sånt där. Om läkaren väljer att köpa in BVCs tjänster så får man gå dit, annars tvärstopp. Tror inte på den idén. Känns lite som ett "straff" för man inte väljer vårdcentralen. Jag menar, BVC har man väl alltid gått till med sin nyfödda... Nåja, ska ringa nästa vecka och höra vad som gäller så de får full koll på vad för material jag behöver till Love.

Annars är det rätt lugnt här. Love sover fortfarande lite sådär på nätterna. Imorse var han jädrans högljudd. Nöjd så men högljudd. Ja, han e rolig han :)

Nilla- Ja, skratta eller gråta, det är frågan... Får man ett friskt barn där den enda problematiken är sömnsvårighet så klarar man det självklart. Men att få ett barn med trisomi 13 är något av det värsta tänkbara. Det är ett enormt arbete som bara vi i situationen kan förstå, det är nog bara att acceptera. Man är totalt förkrossad och i chock, och sen att inte få sova... Visst är det mycket vakentid med ett spädbarn, men går inte jämföra. Det borde alla fatta. Matningen, ett kapitel för sig. Sonda var 3e timme dygnet runt, som tar en timme när de är så små. Sen la man ner Love i sängen och hann precis slumra till så kräkte han, upp å duscha, bädda om, slumra till och sen ringde klockan för då var det dax att börja sonda igen. Varje natt, 7 dar i veckan... Fan, vad tufft det var.

En från kommunen jämförde vår situation med att föräldrar till kolikbarn heller inte fick sova. NÄSTAN samma sak, absolut... Den ständiga oron man lever med, den önskar man inte sin värsta fiende. Tragiskt när människor inte förstår. Undrar vad du svarade din vän...

Marie- kul att höra av dig. Hoppas husrenoveringen går bra!!

Malin- Just det, ni har Tindras rum uppe nu. Loves ligger ju precis bredvid tv-rummet. I söndags när vi kollade film sov han i sin säng men det var bara att promenera in och titta till honom var 5e minut... haha, och ja, jag njöt väldigt av filmen, lugn och ro ;)

Kerstin- hoppas på RIKTIGT god middag på lördag nu ;)

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag hoppas också på en god middag på lördag. Det ska bli så mysigt att träffa alla igen. Det är mycket som gör en stark i livet men att uppleva det ni gör i livet borde inte få hända, ens barn -det käraste man har. Att inte alla bara fattar att allt ni ber om bör ni få. Allt alla kan underlätta för er så vill man göra det. Men det är väl det att vi är människor och så uppe i oss själva och ibland glömmer att tänka fullt ut. Ingen kan förstå hur ni har eller har haft det. Som du beskriver Madde är ju helt tokigt. Tänker på er och längtar efter att träffas. Kramar från alla till alla



Tyra sjunger Manboy Manboy

2010-04-01 @ 19:04:34
Postat av: mormor

Tilde och Tyra och Leon sover gott nu. Läste en saga för dom som är Majas gamla och heter Laga mig sa pulvret. Där bryter Pulvret benet och får ligga på sjukhus. Men några nätter kan inte mamma eller pappa vara hos Pulvret.Vem ska då vara hos Pulvret, sa jag. Mommo sa Leon då och då blev jag varm om hjärtat.

Massor av kramizas till Tilde, Tyra, Leon och Love från Mommo

2010-04-04 @ 22:45:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0