besök hos tant doktor, igen.

I söndags fick Love feber igen och känns ju lite osäkert vad det beror på. Är nojig att urinvägsinfektionen ska gå upp i njurarna. Ringde Karlskrona men sköterskan tyckte det var lugnt. Sen på kvällen gick febern ner men kom tillbaka måndag middag. Ringde Karlshamn men de hade ingen läkare då så fick tid nere på mottagningen hos Wix. Kollade sänkan och den låg på 10 vilket är bra så vi åkte hem igen. Imorse hade han feber igen så ringde Karlshamn igen och fick tid i eftermiddags. Skulle ha ett nytt urinprov igen och det fick vi men i Pukavik kom jag på att jag glömt det i kylen... Bara och vända, sen när vi åter kommit en bit kräker Love. Och bara för det varit lugnt på den fronten så hade vi varken kräkpåse eller handduk inne i bilen...

Väl framme kollar de urinen som ser bra ut, och sänkan som också ser bra ut. Så det är troligen en vanlig virusinfektion. Men skönt att få det ordentligt kollat och att de alltid tar Loves problem på allvar. Så nu kan jag koppla av, vilket jag inte gjort på några dagar. Lite feber är ju inget speciellt så men när det gäller Love är man ju överförsiktig och så skönt att läkarna också är det.

Är så trött på vintern och alla dessa förkylningar, denna ständiga oro över feber, urinvägsinfektioner, mediciner, andning och allt annat. Vill ha värme och en frisk Love.

Kommentarer
Postat av: Maria

Håller med!!! Nu längtar vi till våren. Ser ändå en ände på vintern när man börjar göra upp lite planer för maj och juni...:=)

2010-03-12 @ 08:40:07
Postat av: Nilla

Hoppas Love kryat på sig och att allt är bra med er.....Kollar på din blogg varje dag så saknar dina inlägg. Kramisar

2010-03-14 @ 14:03:39
URL: http://www.wildaandersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0