Lovesisen 2 år!!!!!!!

Igår fyllde Love 2 år! Tänk, det hade man aldrig trott när han 8 dagar gammal fick sin diagnos. Första året kretsade väldigt mycket kring döden, hur lång tid handlar det om... Så är det inte längre även om det snurrar i bakhuvudet hela tiden. Men inte sånt vi ska prata om en dag som denna. Nu ska vi vara glada och fira!!!!

Idag kommer släkten hit på stort kalas. Barnens pool är fylld och gräsmattan klippt ;)

Sin födelsedag firade Love med att sova för natten från 13.00.... haha, tröttefesen. Sov ute så gott på sin lekmatta :)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej



Oj vad jag kände igen mig då du skriver att det första året mest handlar om döden. Man undrar vad som kommer hända och sörjer som om varje dag vore den sista. MEN nu skulle vi inte prata om det...GRATTIS LOVE..ditt lilla mirakel! Hoppas ni hade en bra födelsedag.KRAM

2010-06-27 @ 16:16:47
URL: http://lillaellyskampmotjeb.blogspot.com
Postat av: Honungspojkens mamma

Grattis lilla Love på födelsedagen! Kalas hela dagen verkar ju vara helt rätt kur för natten.



Kram

2010-06-27 @ 16:44:58
URL: http://honungspojken.blogspot.com/
Postat av: Linn

Massor av grattis till Love från oss...tänk vad tiden går snabbt - och ändå så långsamt. Känns som igår mamma talade om att du(ni) fått en liten Love och så har det gått 2 år.

Förstår att dessa åren varit en utmaning med massor av svåra och jobbiga stunder och samtidigt massor av goa glada minnen... Ibland är livet en bergochdalbana - och man har inget val - de e bara att åka med.

Du och din familj är helt makalösa, jag förstår att det är tufft många gånger - som du beskriver det att inte vara en vanlig familj - men tveka aldrig på dig själv Madde - du är otrolig, och självklart gör du allt för dina barn, allt som står i din makt. Sänder en massa strykekramar och grattiskramar och hoppas att ni får en underbar sommar med lagom mycket "svenssonliv" //Linn

2010-06-27 @ 21:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0