Läkarbesök och ortopedrond

Idag var vi först en runda på barnmottagningen och sen på ortopedrond.

Uppe på barn mottagningen träffade vi en läkare vi bara haft ett par gånger då Anders fortfarande är på semester. Vi diskuterade lite kring dessa urinvägsinfektioner och hon menade som Anders att Love har bakterier i urinen och det kommer vi inte ifrån. Men det positiva är att de är "snälla" och så länge de håller sig lugna är det ingen fara. När Love gick på trimetoprim så hade han "elaka" bakterier ett par gånger och därför tycker de det är bättre att han få ha sina snälla baskilusker ifred och vid de tillfällen när det blir en infektion så sätter vi in penicillin. Och mycket vätska och speciellt tranbär och lingon gör gott så vi fortsätter med extra vätska i knappen under hela dygnet.

Blev sena till ronden... Men snälla Anna skulle aldrig få för sig att säga nåt. En ny ortopedläkare men han var himla trevlig :). Bestämde att Love ska få botox igen innan sommaren och så diskuterade vi hur mycket Love behöver höftortosen, fotortoserna och va i ståskalet. Ortoserna var bra om han har 4-6 timmar/ dygn. Skönt att få en tid liksom för har varit så stressad över att allt används för lite.

Fick tid på tisdag igen då teknikern inte var med idag och hon behöver kolla så skalet och fotortoserna passar ihop.

Jag har ju flyttat fram Love i bilen för att kunna köra själv ibland till sjukhuset och tanken är god men som idag, frågade om Kerstin ville med för skojs skull, och det ville hon så klart. När vi pratade med läkaren var Love SKITARG och VRÅÅÅLADE. Hm, vid såna tillfällen , hur menar jag kunna prata då?? Nåja, vi får se hur det kommer gå... haha..

Kommentarer
Postat av: mormor

Så skönt att känna sig behövd!!!



Massor, massor av kramar till Leon,Love,Tilde och Tyra!

Mommos älsklingar!!

2010-06-03 @ 22:15:40
Postat av: Maria

Hej!



Barnen längtar efter er! De ser verligen framemot lördag. Hoppas regnet lyser med sin frånvaro. De tyckte att mommo oxå skulle följa med:)



Jag bjuder på bullar!!



Tycker du ska uppdatera sidan lite oftare;)



Kramar Maria

2010-06-09 @ 16:59:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0