En helt vanlig dag

Idag har jag och Love varit riktigt vanliga. Först körde vi ner till byn för att ta id-kort till handikapptillståndet (okej, inte så jättevanligt att behöva handikapptillstånd men i alla fall....). Det gick bra, Love såg lite butter ut bara för han var trött. Sen gick vi en runda på Lindex och Maxi och avslutade med ett besök i färgaffären. Det ni!!! Det gick jättebra men man är rätt trött sen när man tagit honom och vagnen ut och in i bilen några gånger. Love blev helt färdig med så efter han ätit sov han några timmar.

På förmiddagen hade jag båda barnen för Daniel skulle måla men fungerar inte jättebra för tillfället. Dels är det svårt att vara ute med båda för helst vill Leon att man hoppar studsmatta ihop men funkar inte så bra med Love. Blev lite stressad för just när jag matat Love klart så ville Leon ut och började klä på sig och gick. Han kan inte vara ute själv då Daniel var på altantaket och har en stege rest dit. Fick springa efter Leon med Love i famnen för lägger man ner honom direkt är det stor risk att han kräker. Kan säga att Love är rätt tung att bära runt på när man springer efter en 4åring... Som tur var kom Kerstin sen och tog med Leon till Halen och badade. Vad skulle vi göra utan hjälpen vi har??




Kommentarer
Postat av: Nilla

Det där med foto till handikapptillstånd har vi oxå gjort...det räckte dock att ta ett befintligt foto vi hade. Men som vi skrattat åt det. Ett foto på en liten bebis i fönsterrutan på en handikapparkering....Dock kommer det nog sticka i mångas ögon. Men vem bryr sig. Vi har förslag på när vi kan komma. Helgen v 32 hade passat oss bra då vi är barnreducerade ;-)

Passar det er? Kramis på er

2010-07-09 @ 07:48:32
Postat av: Madelene

haha, då hade jag kanske inte behövt lägga 200:- på idkort då??? Nåja, nu är det gjort. Tog i svart-vitt för blir lite mer otydligt. Är egentligen inte jättepigg på att ha en bild på Love i rutan.



Helgen v 32 passar oss jättebra. Dag spelar ingen roll, vi har inget planerat. Vad kul det ska bli!!!

2010-07-09 @ 08:44:04
Postat av: Nilla

Toppen!

Hoppas nu bara inte någon blir sjuk då.Skulle ju vara typiskt. Vi e inte så intresserade av att ha Wilda i fönstret heller. Känns så onaturligt liksom. Men det finns väl inget NATURLIGT och VANLIGT i våra familjer?!!! Kram på er så länge.

2010-07-11 @ 08:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0