Tisdag 13 oktober

Blev väckt av Johanna vid 06.00 då hon trodde att Love krampade och att han var så gnällig. Vet inte om det var en kramp, han var som vanligt när jag kom ner. Igår åt han vid 17 och sov sen till 24.00 så där gick det ju 7 timmar mellan målen så att han var gnällig var faktiskt att han var hungrig. Då hade han ätit 00.10, 02.40 och 04.40 men klämde i sig mat vid 06 igen och sov sen till 9 =)

Idag har Linda varit här. Hon har nog suttit med honom konstant då han varit så där lite halv gnällig till och från hela dagen. Sen vid 18 ikväll krampade han. Blev helt spänd, slutade andas och sedan efter första andetaget igen helt slapp. Andningen lät väldigt ansträngd en stund efter men är som vanligt sen ett bra tag nu. Får se vad det kan bero på att kramperna ökat lite igen, om det är en förkylning på g kanske igen.

Imorgon är Anna här så då ska vi nog passa på att göra nåt när det är en assistent vi kan lämna. Blir nog Ikea för det var Leon sugen på. Gäller att sätta fart på morgonen för Daniel börjar jobba vid 14.

Funderar på om vi ska fråga Millie och Nikki om de vill komma på eftermiddagen sen...Får se med det...

Nu ska jag och Maria nog ta några köttbullemackor. Köttbullarna blir rundare och rundare (eller mindre kantiga ?!?) för var gång men det tar typ 1.5 timme för mig att göra. Fattar inte vad jag gör för fel???

Ha de!!!

Kommentarer
Postat av: Jennie P

Hej!



Vad jobbigt med kramperna för er alla!

Är det något som brukar komma oftare när det är förkylning på gång eller?



Komiskt att höra att LEON vill till IKEA . . . han är väl ändå för liten för lekrummet eller, så vad gillar han bäst?? Kan det vara köttbullarna?? ;-)

Frågade faktiskt Emil idag om han ville med dit när vi ska dit, eller stanna hos farmor, "Följa med såklart" svarade han..

Så vi åker nog också dit snart..



Hoppas ni hittar något fint!

Skönt att kunna komma iväg alla tre när ni vet att Love har det bra med Anna!



Ha det gott!

Kram

2009-10-13 @ 21:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0